CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor
Logo Vebego Meets Provada 2022

Ontmoet Vebego op de PROVADA

Na het succes van vorig jaar mogen wij ook dit jaar onze gasten verwelkomen op onze stand tijdens de PROVADA 2022, op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 juni.

Naast het opdoen van nieuwe informatie en inzichten, kun jij als bezoeker kennis en ervaringen uitwisselen binnen het thema ESG; de ecologische, sociale en bestuurscriteria. Deze drie factoren staan centraal bij het meten van de duurzaamheid en ethische weerslag van een belegging en vormen dit jaar het overkoepelende thema van Vebego op de PROVADA.

Raak geïnspireerd tijdens ons wervelend programma met diverse talkshows en kennisdelingen of ga met ons in gesprek over onze dienstverlening binnen de facilitaire branche en de impact die wij maken op de S(ocial). Want daar waar deze bij de meeste bedrijven minder goed geborgd is dan de E en de G, blinken wij hier als impact-familiebedrijf juist in uit met het bieden van betekenisvol werk.

Je vindt Vebego in hal 12, stand 63.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor ons overzicht.

Nieuwsbericht Deelname Provada Afbeelding

PROVADA 2022

PROVADA is bekend van de grootste vastgoedbeurs van Nederland en organiseert daarnaast diverse virtuele & fysieke events waarbij kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staan.

Het thema voor 2022 is ACT NOW for a better tomorrow

Van Parijs naar Glasgow tot aan Sharm-el-Sjeik. De zorgen om de houdbaarheid van onze planeet worden wereldwijd gedeeld. Klimaatadaptatie is een belangrijk thema voor de vastgoedsector en er is een gedeeld gevoel van urgentie. We moeten nu acteren voor een betere toekomst. Samen werken aan de uitdagende opgaves in de woningmarkt, de binnensteden en in de regio. Dat zijn we verplicht aan de volgende generatie.

Meer nieuws

Afbeelding1
Vebego Facility Solutions nieuws

Vebego Facility Solutions gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

30-05-2022
< 1 min.
Vebego Facility Solutions gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit
Toetsenbord
Vebego Facility Solutions nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

10-05-2022
< 1 min.
Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur
Photo 2022 02 18 22 33 13
Exploitatie en beheer, Vastgoed, Vebego Facility Solutions nieuws

Park Strijp Beheer verlengt contract met Vebego Facility Solutions

10-03-2022
< 1 min.
Park Strijp Beheer verlengt contract met Vebego Facility Solutions