CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor
Vebego Met Achtergrond

Vebego kiest voor één vernieuwde identiteit voor al haar bedrijven

Vebego zet een volgende stap in het realiseren van haar strategische ambitie. Vandaag lanceert het familiebedrijf een vernieuwde identiteit, met één logo dat binnen drie jaar door alle Vebego-bedrijven gebruikt gaat worden. Deze vernieuwde stijl is onderdeel van de ambitie om gezamenlijk herkend te worden als één merk door klanten en medewerkers en zo meer maatschappelijke impact te realiseren.

Vebego streeft naar een samenleving waarin iedereen mee kan doen, naar beste kunnen. Medewerkers van Vebego leveren iedere dag een positieve bijdrage aan de maatschappij: in de schoonmaak, zorg, facilitair management en groenvoorziening. Het is de ambitie van Vebego om zo veel mogelijk mensen een kans te geven op dit betekenisvolle werk. Daarom streeft Vebego de komende jaren naar substantiële groei, door het versterken van de organisatie en daarmee haar marktpositie.

 

Ton Goedmakers, CEO: ‘Met trots presenteren wij vandaag de nieuwe identiteit en stijl van Vebego. Die is eenvoudig, toegankelijk, menselijk en warm. Daarnaast versterkt de stap om naar één merk te gaan onze strategische keuze om te groeien en meer impact te maken. 

Dit helpt ons bij het realiseren van een krachtige positionering richting de maatschappij, de arbeidsmarkt en opdrachtgevers. Great work is waar we voor staan: voor medewerkers, klanten én hun klanten’.

De keuze om geleidelijk één merk te gaan hanteren is een logisch gevolg van de strategische ambitie: One Family, One Culture, One Language. Het logo en de vernieuwde huisstijl stralen toegankelijkheid en menselijkheid uit, wat naadloos aansluit bij het Vebego van vandaag. In 2024 bestaat Vebego uit elf grote bedrijven met één merknaam in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland, die met bijna  40.000 medewerkers toonaangevend zullen zijn in schoonmaak, zorg, facilitair management en groenvoorziening.

Meer nieuws

AE7I4680A
Sociaal ondernemen

Vebego Facility Solutions behaalt opnieuw hoogste trede PSO Prestatieladder!

21-04-2024
< 1 min.
Vebego Facility Solutions behaalt opnieuw hoogste trede PSO Prestatieladder!
Shutterstock 1756468703

Vebego Facility Solutions verwerft volledige eigendom van CoSource en Melford

18-03-2024
< 1 min.
Vebego Facility Solutions verwerft volledige eigendom van CoSource en Melford
Ondertekening Vebego Gemeente Eijsden Margraten
Contract, Gemeente Eijsden-Margraten, Samenwerking, Verlenging, Binnensport

Verlengde samenwerking met Gemeente Eijsden-Margraten

06-03-2024
< 1 min.
Verlengde samenwerking met Gemeente Eijsden-Margraten