Ondertekeningnsgraffiticontract 1

Ook de komende jaren zorgt Vebego Cleaning Services weer voor schone graffiti-loze treinen

Vebego Cleaning Services mag ook de komende jaren de graffiti verwijderen van de NS-treinen. Vanaf 1 maart is het nieuwe contract met de NS ingegaan voor in ieder geval 3,5 jaar, maar met nog eens 6 optie-jaren. Zo dragen we bij aan een optimale reizigersbeleving en zijn we een uithangbord voor de schoonmaakbranche. We zijn dan ook trots op dit bijzondere partnership. 

Samen de schouders eronder

De afgelopen maanden stonden volledig in het teken van de ondertekening van dit mooie contract. Maar ook; gezamenlijk aan de bak om te werken aan nieuwe afspraken en beloftes. Daarvoor werken Vebego Cleaning Services en de NS echt intensief samen als partners. Met veel oog voor de collega’s op de werkvloer. En met de teamleiders werken we aan verschillende verbeterinitiatieven. 

Tijdens 5 roadshows in heel Nederland hebben we al onze collega's geïnformeerd over de doelstellingen van het vernieuwde contract en gesproken over mooie verbeterinitiatieven die het werk nog slimmer, beter én leuker maken. 

Van graffitiverwijdering tot schone kopwasbakken

Maar we doen meer dan alleen het verwijderen van graffiti. Zo zorgen we voor kopwasbakken op specifieke locaties door het land. Kopwasbakken, een bijzondere term voor bakken die machinisten in staat stellen om de voorruit van de trein schoon te maken. Daarnaast verzorgen we de RNO (Reiniging na een Ongeval) met een dier of persoon. Het contract met de NS heet dan ook ‘Graffiti & Diversen’. 

Ondertekeningnsgraffiticontract 2
Trein Graffitireiniging Header
Trein Graffitireiniging

Van vaste teamleiders tot coachend leiderschap

De NS heeft het contract met ons niet voor niets verlengd, maar we leggen de lat graag hoog voor onszelf. En dus hebben we een aantal belangrijke doelstellingen bepaald. Zo gaan we met 5 vaste teamleiders in de regio’s werken, zodat we meer aandacht hebben voor onze collega’s op de werkvloer. Ons doel is bovendien om steeds meer collega’s vast in eigen dienst te hebben. 

 

Meer informatie over treinen schoonmaken

Ook introduceren we het TROTS-verbeterprogramma, van en voor onze collega’s. Want wie kan ons nu beter voorzien van verbeterideeën dan onze collega’s, die elke dag boven op het werk zitten? Door onze collega’s eigenaarschap te geven over hun eigen werk, ontwikkeling en verbetering, brengen we onze operatie in kleine stapjes verder. Zo volgen onze teamleiders en managers een leiderschapsprogramma waarin zij alle handvatten krijgen om een coachend leider te zijn. Dat houdt het werk uitdagend én betekenisvol. 

Meer nieuws

P1051572
trein

Koningsdag 2024

< 1 min.
Koningsdag 2024
P1051572
trein

Koningsdag 2024

29-04-2024
< 1 min.
Koningsdag 2024
Untitled Design (10)
trein

Begrip en acceptatie als onderdeel van de reis.

04-10-2023
< 1 min.
Begrip en acceptatie als onderdeel van de reis.
Untitled Design (10)
trein

Het Champions Programma als logisch vervolg

04-10-2023
< 1 min.
Het Champions Programma als logisch vervolg