Wij zijn Vebego Groen

Vebego Groen is de nieuwe naam van de groenbedrijven Attender, Axent en Brouwers Groen. Het samenvoegen van onze ervaring, kennis en groene harten en handen, maakt ons dé groenkennispartner.
Voor een gezonde en inclusieve leefomgeving zijn wij zowel de expert op het gebied van biodiversiteit, duurzaamheid en klimaatontwikkeling als partner voor arbeidsparticipatie en inclusief werkgeverschap. . Zowel in de publieke als de private buitenruimte. Met een integrale aanpak; van advies, ontwerp en aanleg, tot beheer en onderhoud.

Met de overname van HOEK, hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met 170 medewerkers en vier vestigingen in Noord- en Zuid-Holland zijn we in staat samen nog meer impact te maken en Nederland verder te vergroenen. De samenvoeging zorgt ook voor meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor onze medewerkers en altijd passend werk voor iedereen die een baan wil.

Zie ook NIEUWS

Met in totaal ruim 1100 collega's zetten we ons samen dagelijks in voor een groene én gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet. Wonen, werken, leren en leven in een gezonde omgeving. Zo leveren we samen met onze opdrachtgevers een bijdrage aan een betere en gezondere samenleving: Great work.

 

Great work
Contact
Vebego Groen groenonderhoud 1

Specialisten in groen

Vebego Groen Groenmedewerker (2)
1100
Medewerkers
4
regio's

We gaan voor Great work voor iedereen in het groen. Dat betekent naast het ontwikkelen én opleiden van onze medewerkers op diverse vakgebieden, ook zorgen voor goede kansen en instroom van collega's die een extra steuntje nodig hebben om te komen werken in het groen.

Onze impact in een groene en gezonde leefomgeving
Vebego Groen Hallogrrroen Platform

HalloGrrroen, vergroenen van Nederland

< 1 min.
HalloGrrroen, vergroenen van Nederland
Vebego Groen Pso 30+

Sociaal ondernemen met PSO 30+

< 1 min.
Sociaal ondernemen met PSO 30+
Vebego Groen groenbedrijf 3

Biodiversiteitslabel

< 1 min.
Biodiversiteitslabel