Wij zijn Vebego Groen

Wij zijn Vebego Groen. Met ruim 1.100 gedreven collega's zetten wij ons iedere dag weer in voor een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet!
Als leukste, slimste en groenste groenbedrijf willen we impact realiseren via ons werk. Met inzet van vakkennis en passie, advies, ontwerp, aanleg, onderhoud en door het betrekken van onze opdrachtgevers, burgers en gebruikers van de buitenruimte.

Met de recentelijke overname van HOEK, hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met vier vestigingen in Noord- en Zuid-Holland zijn we in staat nóg meer impact te maken en Nederland verder te vergroenen.

Bij ons is altijd plek voor gedreven en betrokken vakmensen. We bieden hen een plezierige werkomgeving, betekenisvolle banen en goede ontwikkelmogelijkheden op diverse vakgebieden. We bieden passend werk aan collega's die extra steuntje nodig hebben om te komen werken in het groen. 

 

 

Over ons
Vebego Groen groenadvies 2

Specialisten in groen

Vebego Groen Groenmedewerker (2)
> 80
jaar ervaring
1100
Medewerkers
6
segmenten

We gaan voor Great work voor iedereen in het groen. Impact maken door het bieden van betekenisvol werk. Werk dat van waarde is voor onze eigen collega's, onze klanten en de maatschappij. Iedereen die wil werken kan bij ons een baan vinden. Wat je achtergrond en opleidingsniveau ook is.

Onze vacatures

Onze impact in een groene en gezonde leefomgeving
Vebego Groen Hallogrrroen Platform

HalloGrrroen, vergroenen van Nederland

< 1 min.
HalloGrrroen, vergroenen van Nederland
Vebego Groen Pso 30+

Sociaal ondernemen met PSO 30+

< 1 min.
Sociaal ondernemen met PSO 30+
Vebego Groen groenbedrijf 3

Biodiversiteitslabel

< 1 min.
Biodiversiteitslabel