Over ons

Vebego Groen is op 1 januari 2023 ontstaan door de samenvoeging van de groenbedrijven Attender Groen (regio Limburg), Axent Groen (regio Gelderland/Overijssel) en Brouwers Groen (regio Noord-Brabant). Op 6 februari 2024 is de Vebego Groen familie uitgebreid met HOEK, hoveniersbedrijf (regio Noord- en Zuid-Holland).

Het samenvoegen van onze ervaring, kennis en groene harten en handen, maakt ons dé kennispartner, aannemer en uitvoerder bij groenvoorziening in de publieke en private buitenruimte. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en het beheren van de leefomgeving. Dat doen we altijd met het vergroenen van de leefomgeving als uitgangspunt en ook áltijd door hier onze opdrachtgevers, stakeholders en burgers zorgvuldig bij te betrekken.

Zandbeek Vebego 2348 EDIT
VebegoGroen Groendiensten
Onze visie op groen

In onze wereld van groenvoorziening zien we het als onze roeping te zorgen voor een groene én gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet. Vanuit deze gedachte zetten we een beweging in gang, waarmee we toewerken naar een omgeving waar de natuur in balans is. Dat doen we samen met onze opdrachtgevers, met onze collega’s en met burgers. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier, groener en gezonder.

Trots op onze mensen

We zorgen ervoor dat onze medewerkers goed in hun vel zitten. Want hoe gelukkiger zij zijn, hoe gelukkiger onze organisatie is. We zorgen voor werk dat je met plezier doet, waar je trots op bent, waarvan je blijft leren en waarbij je je talenten optimaal inzet. Een baan waarin je kunt uitblinken. Zo dragen we met onze opdrachtgevers bij aan een betere, gezonde samenleving voor iedereen. Dit noemen we Great work. Voor onze medewerkers en voor onze klanten. 

Attender