Welkom op onze nieuwe site
Ondertekening RHDHV Chemelot Attender Groen

Buitenterrein Chemelot

Royal Haskoning DHV gunt het driejarig contract, met een verlenging van twee keer een jaar, voor het ‘’Onderhoud groenvoorzieningen en gladheidbestrijding Chemelot’’ opnieuw aan Attender Groen.

Chemelot, gesitueerd in gemeente Sittard-Geleen, omvat een terrein van maar liefst 800 hectare met 60 fabrieken, 150 bedrijven en meer dan 8.000 medewerkers. Chemelot is veel meer dan alleen een industrieterrein. Het is een hechte gemeenschap van kleine en grote chemische bedrijven, die optimaal profiteert van gedeelde kennis. Daar waar know how en vaardigheden samenkomen. Een maatschappelijk verantwoorde groeimotor voor economie en werkgelegenheid, in 2025 tot de wereldtop behorend op het gebied van chemie en nieuwe materialen.

Het beheer van het buitenterrein vraagt om een uitvoeringsploeg met begrip voor de dynamiek op het terrein en met specifieke locatie- en domeinkennis om het onderhoud en de gladheidbestrijding goed te kunnen uitvoeren.

Het nieuwe onderhoudscontract gaat uit van een partnership waarin we de uitdaging aangaan om continu in te zetten op flexibiliteit, veiligheid, capaciteit, deskundigheid, optimalisatie van de uitvoering en innovatie.

Attender Groen verzorgt het terrein al sinds 2015 en zal ook vanaf 2023 met veel energie invulling geven aan de uitdaging om het unieke karakter ervan te behouden én te verbeteren.

Meer blogs

VebegoGroen GoedVoorGroen Spoorpark Tilburg

Spoorpark Tilburg

< 1 min.
Spoorpark Tilburg
Zandbeek Vebego 3238

Groeien door juiste begeleiding & coaching

< 1 min.
Groeien door juiste begeleiding & coaching
Zandbeek Vebego 2382

Vitaal gezonde collega's

< 1 min.
Vitaal gezonde collega's