Groenontwerp en groenaanleg

Wij adviseren altijd klimaatadaptief en vertalen specifieke wensen en eisen in een creatief en duurzaam ontwerp. Hierbij staat functionaliteit boven originaliteit. We werken met professionele tuinarchitecten, en omdat ieder project om specifieke kennis vraagt, zorgen wij ervoor dat de juiste specialist aan tafel zit.

Van openbaar groen tot tuinen bij woon- en zorgcomplexen. Van bedrijfstuinen en particuliere tuinen tot natuurlijke schoolpleinen. Van sportvelden tot recreatieterreinen.

VebegoGroen Groenontwerp Groenaanleg OpenbareRuimte
VebegoGroen GoedVoorGroen Waterberging
Gezonde wijken, groene leefomgeving

Wij hebben ruime ervaring in het maken van passende ontwerpen voor onder andere plantsoenen, openbare tuinen en parken, maar ook voor tuinen bij wooncomplexen en zorginstellingen voor gezamenlijk gebruik.

Het creëren van een groene wijk realiseren wij door te vergroenen in alle facetten. Dat loopt uiteen van meer beplanting door het verwijderen van zinloze verharding, maar zeker ook door aanpassingen in beheer die leiden tot meer biomassa. 

 

 

Groene en gezonde leeromgeving

Groene speelplekken brengen de kinderen op een ongedwongen manier in aanraking met de levende natuur. Een groene speelplek daagt de zintuigen uit, maakt nieuwsgierig, maar zorgt ook voor rust en ontspanning. Er is een mooie combinatie te maken met educatieve programma's.

Voor diverse onderwijsinstellingen hebben wij groene speelpleinen ontworpen en aangelegd. Ook adviseren wij over de mogelijke subsidies voor de realisatie van een groene en gezonde leeromgeving.

 

 

VebegoGroen Groenontwerp Groenaanleg Leeromgeving
Vebego Groen groenadvies
Bedrijfs- en particuliere tuinen

Bij het ontwerp en de aanleg van een bedrijfstuin of een particuliere tuin, vertalen wij de gewenste sfeer in duurzame groenelementen en aanvullende objecten als bestrating, verlichting, waterpartijen en ornamenten.

Onze geschoolde groenprofessionals voeren de aanleg vakkundig uit volgens de nieuwste technieken, richtlijnen en actuele trends.

Meer informatie

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van groenontwerp?

Neem contact op
VebegoGroen Groenontwerp Groenaanleg OpenbareRuimte