Groepsfoto Vebego Groen Klein

Lancering logo en huisstijl Vebego Groen

LANCERING VEBEGO GROEN TIJDENS DE DAG VAN DE GROENPROFESSIONAL

De drie groenbedrijven van Vebego (Attender Groen, Axent Groen en Brouwers Groen) vormen vanaf 1 januari 2023 al één organisatie: Vebego Groen. Op 20 maart, de Dag van de Groenprofessional, zijn in het bijzijn van alle 800 collega’s het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl gelanceerd.

Bijzonder evenement

Bas Wijbenga, algemeen directeur bij Vebego Groen: “Als blijk van waardering en respect voor alle collega’s die dag in dag uit bezig zijn met hun vakwerk in het groen, hebben wij vorig jaar 20 maart, de start van de lente, uitgeroepen tot de Dag van de Groenprofessional.  Hoe mooi is het dan om dit jaar op deze speciale dag samen met al onze collega’s de lancering van ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl te beleven.”

Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet

De ruim 800 groenprofessionals van Vebego Groen zetten zich dagelijks in voor het creëren van een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet. Het samenvoegen van onze ervaring, onze kennis en onze groene harten en handen, maakt ons dé kennispartner in de groenvoorziening. We werken altijd met klimaatadaptatie, biodiversiteit en het vergroenen van de leefomgeving als uitgangspunt.

De samenvoeging zorgt ook voor meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor onze medewerkers en altijd passend werk voor iedereen die een baan wil. Met het bundelen van onze krachten, zijn wij zowel een landelijke speler, als het vertrouwde gezicht in de regio.

Meer nieuws

Vebego Groen NL Greenlabel Nieuws
#nlgreenlabel, #groenbedrijf, #duurzaamheid

Vebego Groen partner bij NL Greenlabel

05-07-2023
< 1 min.
Vebego Groen partner bij NL Greenlabel
Vebego Groen Iedereen Doet Mee Participatie Inclusiviteit Werkpakt Enschede
#arbeidsparticipatie, #inclusiviteit, #iedereendoetmee

Werkpakt Keurmerk voor Vebego Groen

31-05-2023
< 1 min.
Werkpakt Keurmerk voor Vebego Groen
Vebego Groen En HOEK Samen Verder LR
#vebegogroen, #groenmaaktgezond

Vebego Groen en HOEK samen sterk voor een groene en gezonde leefomgeving

08-02-2024
< 1 min.
Vebego Groen en HOEK samen sterk voor een groene en gezonde leefomgeving