Vebego Groen En HOEK Samen Verder LR

Vebego Groen en HOEK samen sterk voor een groene en gezonde leefomgeving

Vebego Groen neemt hoveniers- en groenbedrijf HOEK over.
HOEK treedt toe tot het Vebego Groen-familiebedrijf.

De twee hoveniers- en groenbedrijven delen de ambities op het gebied van impact maken; het creëren van een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet! Een perfecte match in de huidige, inclusieve samenleving waarin duurzaam groenbeheer een steeds belangrijkere rol speelt.

 

Sterk gewortelde familiebedrijven
Zowel Vebego Groen als HOEK zijn familiebedrijven met een rijke geschiedenis. Het 80 jaar geleden opgerichte HOEK heeft circa 170 medewerkers en vestigingen in Amsterdam, Ursem, Voorhout en Zoetermeer.
Vebego Groen behoort tot het Vebego concern, waarvan de basis in 1943 is gelegd in Voerendaal, Limburg. De ruim 900 groencollega’s vertrekken dagelijks vanaf 10 vestigingen in Gelderland, Overijssel, Limburg en Noord-Brabant naar diverse groenprojecten bij uiteenlopende opdrachtgevers.


Duurzame overdracht
André Hoek, directeur en eigenaar van HOEK: ”Bij de zoektocht naar een overnamepartner voor ons hoveniers- en groenbedrijf troffen wij in Vebego Groen een organisatie met dezelfde ambities, bevlogenheid en trots. Door HOEK onderdeel te laten worden van Vebego Groen borgen wij een duurzame overdracht van het bedrijf.”

Vergroten impact
“De bundeling van onze expertise, kennis en ervaring maakt het mogelijk samen nog meer impact te kunnen maken”, aldus Bas Wijbenga, directeur Vebego Groen. “Als dé kennispartner voor een gezonde en inclusieve leefomgeving zijn wij zowel de expert op het gebied van biodiversiteit, duurzaamheid en klimaatontwikkeling als partner voor arbeidsparticipatie en inclusief werkgeverschap. Samen met onze opdrachtgevers zijn we nu nog beter in staat om te kunnen werken aan groene oplossingen. De samenvoeging zorgt ook voor meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor onze medewerkers en altijd passend werk voor iedereen die een baan wil.”Foto: Directeur André Hoek draagt HOEK symbolisch over aan Ton Goedmakers, eigenaar van het Vebego-familiebedrijf.

(Fotografie: Lilian Aartman Fotografie)

link naar het persbericht


Zie ook website HOEK

Meer nieuws

Vebego Groen Stage VSO Scholen Limburg
#arbeidsparticipatie, #stagemarkt

Vebego Groen op stagemarkt VSO scholen Limburg

15-09-2023
< 1 min.
Vebego Groen op stagemarkt VSO scholen Limburg
Vebego Groen NL Greenlabel Nieuws
#nlgreenlabel, #groenbedrijf, #duurzaamheid

Vebego Groen partner bij NL Greenlabel

05-07-2023
< 1 min.
Vebego Groen partner bij NL Greenlabel
Vebego Groen ABG Gemeenten Groenonderhoud Nieuws
#groenpartner, #groenonderhoud, #openbareruimte

Groenpartner voor groenonderhoud in de de ABG Gemeenten

21-06-2023
< 1 min.
Groenpartner voor groenonderhoud in de de ABG Gemeenten