Wij Zijn Vebego Groen Site

Wij zijn Vebego Groen !

De drie groenbedrijven van Vebego: Attender Groen, Axent Groen en Brouwers Groen) vormen vanaf 1 januari 2023 al één organisatie: Vebego Groen. Deze naamswijziging past in de strategie van Vebego om haar 80 dochterbedrijven met bijna 40.000 medewerkers in drie jaar te transformeren naar 11 Europese bedrijven met één sterke, herkenbare naam. 

 

Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet
De ruim 800 groenprofessionals van Vebego Groen zetten zich dagelijks in voor het creëren van een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet.
Het samenvoegen van onze ervaring, onze kennis en onze groene harten en handen, maakt ons dé kennispartner in de groenvoorziening. We werken altijd met klimaatadaptatie, biodiversiteit en het vergroenen van de leefomgeving als uitgangspunt.
De samenvoeging zorgt ook voor meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor onze medewerkers en altijd passend werk voor iedereen die een baan wil. Met het bundelen van onze krachten, zijn wij zowel een landelijke speler, als het vertrouwde gezicht in de regio.

Op 20 maart, de Dag van de Groenprofessional, worden in het bijzijn van alle 800 collega’s het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl gelanceerd. 

 

Meer nieuws

Vebego Groen En HOEK Samen Verder LR
#vebegogroen, #groenmaaktgezond

Vebego Groen en HOEK samen sterk voor een groene en gezonde leefomgeving

08-02-2024
< 1 min.
Vebego Groen en HOEK samen sterk voor een groene en gezonde leefomgeving
Vebego Groen Stage VSO Scholen Limburg
#arbeidsparticipatie, #stagemarkt

Vebego Groen op stagemarkt VSO scholen Limburg

15-09-2023
< 1 min.
Vebego Groen op stagemarkt VSO scholen Limburg
Vebego Groen NL Greenlabel Nieuws
#nlgreenlabel, #groenbedrijf, #duurzaamheid

Vebego Groen partner bij NL Greenlabel

05-07-2023
< 1 min.
Vebego Groen partner bij NL Greenlabel