Familiebedrijf Vebego

Wij zijn Vebego. Onze medewerkers werken aan een betere en fijnere omgeving om in te werken en in te leven. Elke dag opnieuw. Onze mensen krijgen bij ons de ruimte om zich te ontwikkelen en wij stimuleren dat. We vinden dat ieders talent ontplooid moet kunnen worden en maken die ontwikkeling ook mogelijk.

Ons werk – in schoonmaak, zorg, facility management en groenvoorziening – doen wij met zorg en aandacht. We werken oplossingsgericht en betrokken. Een aanpak die we Great work noemen.

Elke dag dragen wij met 40.000 collega’s positief bij aan onze samenleving. In onze vier kernlanden (België, Duitsland, Nederland, Zwitserland) en in Liechtenstein en Oostenrijk. Daarvan zijn er 32.000 in dienst, werken er ruim 800 zelfstandige zorgprofessionals voor ons en zijn er 7.000 medewerkers actief binnen onze joint ventures.

De thuisbasis van Vebego ligt in Voerendaal, in Zuid-Limburg, vlak bij de plek waar in 1943 het fundament is gelegd voor het internationale familiebedrijf dat we vandaag de dag zijn. Samen staan we voor betekenisvolle impact. Met mensen, voor mensen.

Impact van Vebego
4535Ff1d1161b1eb5455b9b83de60858edc2c628
Impactstrategie Schema NL