Arbeidsparticipatie, SROI, PSO30+

Een gezonde leefomgeving kent vele facetten. Een inclusieve werkomgeving, waar mensen met een achterstand tot de reguliere arbeidsmarkt een fijne werkplek vinden, hoort daar ook bij. Het is bij ons al jaren vanzelfsprekend om sociaal te ondernemen.

Bij ons werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden, vaardigheden en talenten. Ruim 340 van onze collega's heeft een lichamelijke of mentale beperking. Wij bieden hen de mogelijkheid om bij ons hun talenten te benutten en vinden het belangrijk dat zij zich bij ons op hun plek voelen. Mensen die wat extra begeleiding nodig hebben zien groeien in vakmanschap, persoonlijkheid en vitaliteit, dat is genieten!

 

Zandbeek Vebego 2550 EDIT

Hoe pakken wij dat aan?

Het belangrijkste in een inclusieve werkomgeving is een plek waar iedereen gewaardeerd wordt om wie hij is en wat hij doet. We combineren werken én leren in het groen, omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen een steentje kan bijdragen aan het mooier maken van onze wereld. Zoals diversiteit in de natuur een positief effect heeft, zo geloven wij erin dat waardevol werk de basis legt voor een zinvol leven en bijdraagt aan geluk en gezondheid. Wij zijn trots op de kansen die we mensen bieden en de kansen die ze pakken.

We creëren banen die onze medewerkers voldoening geven en ervoor zorgen dat ze een waardig leven leiden. Banen waarmee we onze klanten helpen uit te blinken in hun bedrijf, zodat we samen kunnen bijdragen aan een betere, gezonde samenleving voor iedereen. Naast inkomen, structuur en ritme bieden we daarmee iedereen de kans om een bijdrage te leveren aan die gezonde en groene omgeving, en creëren we duurzame werkgelegenheid.

Onze impact
Vebego Groen Pso 30+

Sociaal ondernemen met PSO 30+

< 1 min.
Sociaal ondernemen met PSO 30+
Zandbeek Vebego 3238

Groeien door juiste begeleiding & coaching

< 1 min.
Groeien door juiste begeleiding & coaching
Vebego Groen Kansrijk In De Wijk Inclusiviteit Participatie

Iedereen doet mee via 'Kansrijk in de Wijk'

< 1 min.
Iedereen doet mee via 'Kansrijk in de Wijk'
Vebego Groen Iedereen Doet Mee Leren Tiem Zwolle

Iedereen doet mee: praktijkdag in Zwolle

< 1 min.
Iedereen doet mee: praktijkdag in Zwolle
Statushouders Vebego Groen iedereen doet mee participatie inclusiviteit

Statushouders aan het werk

< 1 min.
Statushouders aan het werk
Gelukkig Vitaal (2)

Vitaal gezonde collega's

< 1 min.
Vitaal gezonde collega's
Meer informatie?

Wil je met ons van gedachte wisselen over hoe we samen kunnen werken aan een gezonde en groene leefomgeving waarin iedereen meedoet? 

Neem contact op
VebegoGroen Groenprofessional hart