Great Work

Wij zien in de markt voor groenvoorziening geen enkele organisatie die op een vooruitstrevende manier werkt aan een groene en gezonde leefomgeving én ook nog eens op een warme en professionele wijze iedereen mee laat doen.

 

Een groene en gezonde leefomgeving

Wij lopen voorop in de strijd voor een gezonde leefomgeving. We dragen hier actief aan bij en willen ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers, partners, collega’s en iedereen die in de omgeving leeft, dat ook doet. Onze dienstverlening, op het gebied van zowel kennis als uitvoering, is gebaseerd op 7 spelregels voor een gezonde leefomgeving. We vermarkten onze visie onder het thema Groen maakt gezond

Vanuit deze gedachte zetten we een beweging in gang, waarmee we toewerken naar een omgeving waar de natuur in balans is. Dat doen we samen met onze opdrachtgevers, met onze collega’s en met burgers. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier, groener en gezonder.

 

Iedereen doet mee

Iedereen die mee wil werken aan een gezonde leefomgeving is welkom. Geen uitzondering. Nu en in de toekomst zullen we banen bieden die belangrijk zijn voor iedereen die er een wil. Banen waarbij we ons inzetten om de biodiversiteit en ander natuurlijk kapitaal te verbeteren en te behouden. Banen die onze medewerkers voldoening geven en ervoor zorgen dat ze een waardig leven kunnen leiden. Banen waarmee we onze klanten helpen om uit te blinken met hun bedrijf. Zodat we samen bijdragen aan een betere, gezonde samenleving voor iedereen. Dit noemen we Great work, voor zowel onze medewerkers als onze klanten. 

Daarnaast weten we als geen ander hoe we de omgeving betrekken en onderdeel maken van onze missie. Een groene en gezonde leefomgeving realiseren wij niet alleen, dat lukt alleen als bewoners en andere gebruikers uit die omgeving mogen meebeslissen. Draagvlak en burgertevredenheid is onmisbaar; burgers zijn misschien wel de belangrijkste stakeholder in de opdrachten die wij uitvoeren. Daarom betrekken wij bedrijven, bewoners en (onderwijs-)instellingen bij onze plannen en de uitvoering hiervan. We gaan voor een inclusieve transitie, voor het meest duurzame resultaat.

Vebego Groen Familiebeleid

Via de link hieronder komt u op ons Vebego Groen Familiebeleid. In dit stuk beschrijven we waar we als Vebego Groen voor staan en voor gaan. Het is de basis voor wat we doen; het realiseren van een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet!

Groen maakt gezond
Ons Familiebeleid
Zandbeek Vebego 2844