Schoonmaak

Vebego Participatie wil zoveel mogelijk aanpakkers aan het werk krijgen. In schoonmaak, gebouwbeheer, onderhoud of andere multiservices. We zijn onderdeel van schoonmaakbedrijf Vebego Cleaning Services. Dat is waar onze kracht ligt.

Terug naar participatie
Participatie Schoonmaak 1

Algemeen schoonmaakonderhoud

Vebego Participatie biedt je dienstverlening op maat. Schoonmaak op die momenten dat jouw organisatie het nodig heeft. Dagelijks, periodiek en incidenteel. De invulling van het schoonmaakonderhoud is voor elke opdrachtgever anders. Gaat je voorkeur uit naar dagschoonmaak of zie je ons liever aan het begin of einde van de dag? Wil je prullenbakken graag dagelijks laten legen of heb je liever iedere dag een doekje over de bureaus? In een eerste gesprek achterhalen we alle wensen en eisen.

 

We bespreken ook meteen welke verschillende contractvormen we bieden. Een uitvoeringscontract bijvoorbeeld, met een dagelijks programma volgens een taakplanner. Of juist een resultaatgericht contract. Onze aanpakkers lopen dan iedere dag alle onderdelen na en maken dat schoon wat vuil is.

Extra services

Medewerkers van Vebego Participatie helpen je ook met kleine, maar belangrijke extra werkzaamheden. Van het wassen van hand- en theedoeken, het reinigen van de keuken, koffiezetapparaten bijvullen en managen van voorraden tot bijvoorbeeld het in- en uitruimen van de vaatwasser.

Vebego Participatie 1

Specialistische schoonmaak

Glasbewassing, vloeronderhoud of ander schoonmaakwerk dat extra aandacht en precisie vraagt… Vebego Participatie leidt aanpakkers op tot gastvrije topschoonmakers die je met veel plezier van dienst zijn. 

Vebego Participatie 2

Opleveringsschoonmaak

Een nieuw pand? Een verbouwing achter de rug? Na oplevering staan wij klaar voor een grondige schoonmaak.

Participatie Schoonmaak 2

Sanitaire supplies

We kopen ook sanitaire benodigdheden en producten voor je. Geen punt.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze participatie specialisten. Wij vertellen je graag meer over Vebego Participatie & schoonmaak.

Contact
Andere services
Contact