B Corp

Vebego Participatie mag zich officieel Benefit Corporation, beter bekend als B Corp, noemen. B Corps zetten zich in voor een meer inclusieve en duurzame economie. Of, zoals B Corp zelf zegt: “using business as a force for good”.

Terug naar participatie
Balanz B Corp

B Corp certificering

De certificering is een fantastische bevestiging van onze missie om zoveel mogelijk aanpakkers aan het werk te helpen. Met de certificering voldoen we aan de hoogste standaarden voor sociale en duurzame prestaties, verantwoordelijkheden en transparantie.

 

“Het is een eer om onderdeel uit te maken van een beweging van meer dan 6.500 bedrijven in 83 landen die samen impact willen maken”

Verificatieproces

B Corp heeft Vebego Participatie beoordeeld op impact op sociale en milieuaspecten. Dit doet B-Lab, de certificerende instantie, aan de hand van een pittig verificatieproces. Om in aanmerking te komen voor het certificaat meet B-Lab al onze sociale en ecologische prestaties. B-lab beoordeelt onder meer de impact van Vebego Participatie op medewerkers, opdrachtgevers, milieu en maatschappij.  

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze participatie specialisten. Wij vertellen je graag meer over Vebego Participatie & B Corp.

Contact
Andere services
Contact