Gevelreiniging

Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Kan de gevel van jouw bedrijfspand een opfrisbeurt gebruiken? En wil je de gevel laten reinigen? Kies voor de gevelreiniging van Vebego Cleaning Services. Zodat jouw gevels blijven stralen. Keer op keer. Maak kennis met ons great work voor great results. In welke situatie jij je ook bevindt.

 • Hoogwaardige inspectie door onze geveldeskundigen
 • Reiniging op basis van drie vervuilingsclassificaties
 • Een goed imago dankzij een schone gevel
Neem contact op
Gevel Reiniging (Vierkant)

Certificaten en keurmerken

Wij willen alleen topwerk afleveren. Met het beste resultaat. Wij zijn trots op onze certificering en keurmerken. Wij zijn in het bezit van het VCA- en SCL-certificaat voor onze werkzaamheden rondom glas- en gevelreiniging.

Bekijk al onze certificaten en keurmerken
Keurmerken En Certificaten Vebego Glas En Gevel Reiniging

Een gevel laten reinigen: de aanpak van Vebego

Op de gevel zit hardnekkig vuil. Dat zie je zelf ook. Waar die vervuiling vandaan komt, hoe je het kunt voorkomen en het best kunt reinigen, is lastiger vast te stellen. Heb je hulp nodig? Vebego zorgt voor het reinigen van je gevel. Dit is onze aanpak.

Van bezoek tot vakkundig geveladvies

men met jou overleggen we wanneer we langskomen. Zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt. En werkprocessen blijven draaien. Eén van onze geveldeskundigen komt vervolgens langs om de vervuilde gevels te inspecteren. De deskundige let op de aanwezige vervuiling. En welke omgevingsfactoren van invloed zijn. Een bedrijfspand in de buurt van een spoorlijn zorgt voor andere vervuiling dan wanneer je bent gevestigd in een bosrijke omgeving. Onze geveldeskundige maakt vervolgens foto's. Zodat je precies ziet waar welke vervulling aanwezig is. Ook geeft de deskundige een passend reinigings- en/of onderhoudsadvies op basis van verschillende reinigingstechnieken. Zodat je inzicht hebt in wat voor soort schoonmaak je gevel nodig heeft.

Onze gevelaanpak in het kort

Elke gevel is anders. Daarom krijg je een persoonlijk en vakkundig advies van onze specialist.

 

 1. We plannen een bezoek in.
 2. Een geveldeskundige inspecteert de vervuilde gevels.
 3. De deskundige maakt foto’s van de vervuiling.
 4. Je ontvangt een passend advies over de juiste reinigingsmethode.
Neem contact op voor een vakkundig advies

Veel voorkomende vervuiling op gevels

Vervuiling komt voor in verschillende vormen en maten. Het kan zelfs gebeuren dat je bij de tweede keer vervuiling aan het bedrijfspand te maken hebt met een andere soort vervuiling. Wij zetten de veel voorkomende vervuilingen op gevels voor je op een rijtje:

 • beginnende ijzer- en/of koperoxide
 • algen, mossen en schimmels
 • verkrijting
 • roet- of kerosine aantasting
 • corrosie
 • fijnstof
 • zand
Glas En Gevel Veel Voorkomend Vuil Gevel

Altijd professionele gevelreiniging, met oprechte aandacht

Wij werken met professionele oplossingen. Daarom ontwikkelen we onszelf en onze collega’s continu. Om jou te helpen met gevelreiniging, met oprechte aandacht. En kwalitatieve service. Onze vakkundige en opgeleide mensen voorzien je van professioneel advies. Afgestemd op jouw behoeftes. En altijd met oog voor veiligheid tijdens het werk. Voor jouw medewerkers en onze collega’s.

Hogedrukreiniging

Bij hardnekkige vervuiling is hogedrukreiniging een beproefde methode. Hogedrukreiniging is effectief voor het verwijderen van vele soorten vervuiling. 

Lees meer

Duurzame innovatie voor beter maatwerk

De onderhoudsbehoefte van je gebouw, maar ook jouw wensen, zijn van diverse factoren afhankelijk. De architectuur, geografische ligging en functie van het gebouw hebben alle drie invloed. Gevels in een dichtbegroeide omgeving zijn sneller vuil dan gevels op een rustig gelegen, open terrein. En aan fabrieken stel je andere eisen dan aan monumentale panden. Conclusie? Gevelreiniging gaat over maatwerk. Aangepast aan jouw wensen. Dat vind je alleen bij Vebego.

Gevelmanagement beheren op 1 plek

Alles onder één dak. Wel zo handig. Via het klantenportaal van Vebego krijg je inzicht in onze samenwerking. Van glasbewassing, gevelreiniging en gevelinspectie tot technisch gevelonderhoud. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Gevelreiniging 2
Gevelmanagement Beheren Op 1 Plek

Het belang van gevelreiniging

Gevelreiniging. Geen leuke klus om zelf te doen. Vaak zelfs onmogelijk. Maar belangrijk om te laten doen. Met de juiste gevelreiniging voorkom je toekomstige schade aan het gebouw. Waaronder vochtproblemen en scheuren in de gevel. Ook zorgt een gereinigde gevel voor een frisse, nieuwe uitstraling aan je bedrijfsgebouw. Wat bijdraagt aan een goede indruk en imago van jouw organisatie. Laat vandaag nog je gevel reinigen door Vebego.

Gevelreiniging met de service van Vebego

Niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Wij zijn Vebego. Wij maken schoonmaken zichtbaar. Om jouw great results te geven. En onze geveldeskundigen betekenisvol werk te bieden. We streven altijd naar hogere normen op het gebied van gevelreiniging en andere schoonmaakwerkzaamheden. Hierdoor ontvang je altijd de beste service. Dankzij great work. Gegarandeerd.

Een gevel schoonmaken op basis van classificaties

Het ene type vervuiling is niet het andere type vervuiling. Niet alle vervuiling hoeft daarom even snel verholpen te worden. Vebego zorgt voor het reinigen van je gevel, gebaseerd op een speciale classificatielijst. Om duidelijk inzicht te geven in de reinigingsbehoefte van de bouwdelen. We gebruiken classificatie 1, 2 en 3. Ontdek hieronder wat het betekent.

 • Classificatie 1
  Bij classificatie 1 is de gevel sterk vervuild en zelfs aan het gebouw sterk aangehecht. Het tast het afwerkmateriaal (binnen één jaar) aan. Denk hierbij aan verkrijting, corrosie en de aanwezigheid van algen, mossen en schimmels. Eventuele vervuiling door gebreken aan de detaillering van de gevel valt ook in deze prioriteit. Het wegnemen van de oorzaak, reinigen en beschermen van het afwerkmateriaal is noodzakelijk. Om verdere escalatie te voorkomen.
 • Classificatie 2
  Bij classificatie 2 is de vervuiling licht tot sterk aangehecht en heeft het effect op het afwerkmateriaal. Denk hierbij aan roet, kerosine-uitstoot, en beginnende ijzer- en/of koperoxide. Dat is bijvoorbeeld afkomstig van treinrails en/of bovenleidingen. Reinigen, en indien van toepassing beschermen, van het afwerkmateriaal is noodzakelijk. Zo wordt erger voorkomen.
 • Classificatie 3
  Bij classificatie 3 is er sprake van niet of licht aangehechte atmosferische vervuiling, die geen effect heeft op het afwerkingsmateriaal. Denk hierbij aan de aanwezigheid van zand en fijnstof. Het vuil is makkelijk te verwijderen. Het afwassen van het afwerkmateriaal volstaat. Zo is de gevel weer als nieuw.
Vebego Glas & Gevel

Gevel laten schoonmaken? Neem contact op

Heb je vragen? Of ben je al van plan om de gevel te laten reinigen? Neem contact op. Laat je contactgegevens achter en een van onze specialisten staat je graag te woord. Om jou te voorzien van het beste advies over het schoonmaken van gevels.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391

Veelgestelde vragen over gevelreiniging

Wat kost gevelreiniging?

De kosten voor gevelreiniging variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij moet je denken aan de omvang van het project, het type gevelmateriaal, de mate van vervuiling en de gekozen reinigingsmethode. Maar ook het soort reinigingsbedrijf heeft invloed op de prijs. Wil je exact weten wat de prijs is om een bedrijfsgevel te laten reinigen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Hoe kan ik zelf mijn gevel reinigen?

Je kunt zelf je gevel reinigen. Dit is echter niet aan te raden. In de meeste gevallen heb je hiervoor niet de juiste apparatuur of de verkeerde reinigingsmethode gebruikt. Hierdoor is het een lastige klus en kan zelf reinigen zelfs levensgevaarlijk. Daarom is het een verstandige keuze om gevelreiniging uit handen te geven. Een gespecialiseerd bedrijf weet precies wat de beste reiniging is voor jouw situatie. Wil jij jouw bedrijfsgevel laten reinigen? Neem contact op voor meer informatie.

Het laatste nieuws over gevelreiniging

Toverland Fenix Achtbaan Reinigen Glas En Gevel Hoofdfoto (1)

Van Ramen tot Rollercoasters: De diversiteit van Glas & Gevel

< 1 min.
Van Ramen tot Rollercoasters: De diversiteit van Glas & Gevel
Untitled Design (5)

Glazenwassers Schiphol omarmen innovatie met pilot Exoskelet

< 1 min.
Glazenwassers Schiphol omarmen innovatie met pilot Exoskelet
65D33822 2066 4839 B905 C7fd9666a809

Exoskelet is forse investering waard

< 1 min.
Exoskelet is forse investering waard