Gevelinspectie

Wil jij de gevel van je pand opknappen? Dan is het belangrijk om te achterhalen wat de huidige staat is. Vebego Cleaning Services helpt je. Wij kijken verder dan alleen het buitenste laagje. Bij ons ontvang je een deskundige gevelinspectie. Inclusief een duidelijk overzicht. En advies over optimaal herstel of onderhoud. 

 • Globaal of specifiek onderzoek, afgestemd op jouw wensen
 • Deskundige inspectie en advies van onze specialisten
 • Inspectie die voldoet aan de NEN-2767-norm
Neem contact op
VEBEGO Gevelinspectie (2)

Certificaten en keurmerken

Wij gaan voor great work. Met alleen great results. Daarom zijn wij trots op onze certificering en keurmerken. Waaronder het VCA- en SCL-certificaat voor glas- en gevelmanagement. En andere erkenningen.

Bekijk al onze certificaten en keurmerken
Keurmerken En Certificaten Vebego Glas En Gevel Reiniging
VEBEGO Gevelinspectie (3)

Wat is een gevelinspectie?

Tocht, vocht, lekkages of scheuren. Gevels kunnen diverse (onzichtbare) problemen vertonen. En dat heeft invloed op de staat van een bedrijfspand. Met een visuele inspectie laat je de buitenkant van het gebouw bouwkundig onderzoeken. Een inspecteur onderzoekt de volgende zaken:

 • de spouwmuur en spouwankers
 • de constructieve veiligheid
 • het voeg- en metselwerk
 • of de gevel scheef staat
 • scheuren in de gevel
 • de waterdichtheid
 • de isolatie

Gevelinspectie door Vebego: dit is onze aanpak

Jij wilt achterhalen wat de gevelstaat van het pand is. Zowel op technisch gebied als uiterlijk niveau. Om (preventief) onderhoud in te plannen. De oplossing? Laat een gevelinspectie uitvoeren door Vebego. Maak kennis met onze aanpak.

Een helder rapport na een grondige inspectie

Een goede conditiemeting is de basis om (preventief) onderhoud in te plannen. Een van onze ervaren geveldeskundige komt daarom bij je langs voor een onderzoek. De deskundige inspecteert met diverse onderzoeken de gevels. En kan de aanwezigheid van gebreken in kaart brengen, inclusief de oorzaak. Heel globaal. Of specifiek op elementniveau, inclusief een conditiescore. Geheel afhankelijk van jouw wensen. Vervolgens bepalen we op basis van een helder rapport samen met jou wat er nodig is om de gevel weer op het gewenste niveau te krijgen. Én te houden.

Neem contact op voor een deskundig advies

De conditiemeting

Een uitgebreide conditiemeting bij Vebego is gebaseerd op de NEN2767-norm. Dankzij de meting krijg je inzicht in de huidige (technische) staat. Van het bedrijfsgebouw als geheel. En de losse bouwdelen.

 

Met een inspectie voorkom je dat:

 

 • het gebouw en de technische elementen niet meer voldoen aan jouw eisen;
 • de staat van het gebouw niet meer voldoet aan de huidige regelgeving.

De conditiescore

Na het onderzoek ontvang je de conditiescore van de losse bouwdelen. 1 staat voor zeer goed, 6 voor zeer slecht. Zo krijg je inzicht in welke delen gevelonderhoud nodig hebben. En wanneer. Gevel geïnspecteerd? Dan kijken we samen welke werkzaamheden mogelijk zijn. Of zelfs noodzakelijk zijn om het bedrijfsgebouw weer in topconditie te krijgen.

 

De conditiescore bestaat uit:

 

 • de omvang van het gebrek: de zichtbaarheid in een percentage
 • het stadium van het gebrek: begin, gevorderd, eind
 • de staat van het gebrek: gering, serieus of ernstig

Gevelinspectie met de service van Vebego

Vebego is geen ‘gewoon’ schoonmaakbedrijf. Wij maken schoonmaken zichtbaar. Voor great work en great results. En daarvoor verbeteren we onze dienstverlening continu. Voor jou als opdrachtgever en onze collega’s. Maar ook voor een betere samenleving en een schoner milieu. Ook innoveren we ons werk. Maar alleen als het zorgt voor een beter resultaat.

Gevelinspectie Met De Service Van Vebego

Beheer je gevelmanagement op één plek

Jij wilt na het onderzoek dat de gevel weer op het gewenste niveau komt. Bij Vebego Cleaning Services ontzorgen we je graag. Met totale gevelmanagement. Dankzij technisch gevelonderhoud is jouw gevel in no-time weer in topconditie. Glasbewassing of gevelreiniging nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt inzicht in de werkzaamheden die we bij jou uitvoeren via je persoonlijke bedrijfsaccount in het klantenportaal. Wel zo overzichtelijk.

Samenwerken?

Wil je iets vragen? Of wil je direct een gevelinspectie inplannen? Neem contact op. Laat je contactgegevens achter en een van onze specialisten helpt je verder.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391

Veelgestelde vragen over gevelinspectie

Wat kost gevelinspectie?

Hoeveel een gevelinspectie kost, hangt af van diverse factoren. Bijvoorbeeld de omvang van het gebouw en of je kiest voor een globale of gedetailleerde inspectie. De kosten worden daarnaast bepaald door het reinigingsbedrijf dat je inhuurt. Als je een beter beeld wilt krijgen van de kosten, dan kun je het best contact opnemen met een van onze specialisten.

Kan ik mijn gevel zelf inspecteren?

Als je jouw bedrijfsgevel wilt inspecteren, is het belangrijk om een geveldeskundige in te schakelen. De deskundige weet namelijk welke (technische) elementen van een gebouw belangrijk zijn. Bovendien beschikt diegene over de juiste apparatuur. Bijvoorbeeld om kleine gaatjes te maken in het metselwerk voor destructief onderzoek. Door een deskundige naar de (constructie van) de gevel te laten kijken, krijg je een beter beeld van de gevelstaat en waar onderhoud nodig is. De deskundige inspecteert de gevel, jij kunt je focussen op andere belangrijke bedrijfswerkzaamheden.