Vebego Cleaning Services in het onderwijs

In een omgeving waar alles draait om ontwikkeling, zet Vebego Cleaning Service dagelijks alles op alles om schoonmaak in het onderwijs steeds een beetje te verbeteren. Met maatwerk. Want we weten dat elke onderwijsinstelling andere behoeften heeft.

Ons hele proces is gericht op ontwikkeling. Onderzoek en innovaties zijn daar een deel van. Onderzoek om uit te vinden wat we moeten ontwikkelen. En innovaties als ze een oplossing zijn voor een schoonmaakissue op een school en jouw behoeften als basis hebben. Zo geven we je altijd maatwerk.

Bovendien kijken we verder. Vebego Cleaning Services heeft aandacht voor duurzaamheid. Voor de maatschappij en de planeet die we samen delen. Maar zeker ook voor onze eigen mensen. Zij zijn de basis van het great work dat we jou leveren. Van het werk waarmee we jouw organisatie ook aantrekkelijk houden.

Neem contact op
Werken bij Vebego
Sector Onderwijs Header

Maatwerk in onderwijs schoonmaak

Great work. Dat is continu onderzoeken hoe we ons kunnen verbeteren. Met great results. Om de diensten van Vebego Cleaning Services naadloos aan te laten sluiten op dat wat jij nodig hebt om goed te zijn voor je klanten en medewerkers. Ook als je behoeftes veranderen.  

 

We kijken ook – samen met jou – hoe we schoonmaak in het onderwijs kunnen innoveren. Maar alleen als het jou een beter schoonmaakresultaat oplevert. Zo is maatwerk altijd onze standaard voor schoonmaak. 

 

Maatwerk leveren we ook door fors te investeren in onze mensen. Met great jobs. Om ze te laten groeien en de ruimte te geven om goed te zijn in wat ze doen. Zij zijn de mensen die goed zijn voor jouw resultaat, omdat Vebego Cleaning Services goed voor hen zorgt.

Onderwijs schoonmaak voor elk niveau

Vebego Cleaning Services heeft ervaring met elk type onderwijsniveau en -locatie. Van schoonmaak voor primair onderwijs en voortgezet onderwijs tot middelbaar beroepsonderwijs, hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs. Omdat we ons goed inleven en dezelfde taal spreken.

 

We maken vaste kwaliteitsafspraken en houden korte lijnen om schoon te borgen. Vanuit de praktijkervaring stimuleren we medewerkers om mee te denken. Dat is goed voor de tevredenheid en betrokkenheid en creëert betekenisvol werk, maar zorgt ook voor een betere beleving.

Sector Onderwijs Leerwerkklimaat

Goed leer- en werkklimaat

Samen met Vebego Cleaning Services werk je aan een goed leer- en werkklimaat. Zowel op hygiëne als op beleving. Onderwijsinstellingen zien een belangrijke taak in de verduurzaming van hun pand en processen en het hebben van een positieve impact op mens en maatschappij. Wij bieden je de manieren en samenwerkingen om hierin vooruitgang te boeken. Waarbij we ook bijdragen aan efficiency.

 

Naast schoon en veilig denken we mee over andere thema’s, zoals onderwijsparticipatie, duurzaamheid en innovaties. Aanvullend op ons standaard schoonmaakprogramma willen we steeds meer organiseren, samen met jou. Hierin delen we kennis en nemen we initiatief. Want we hebben ervaring met deze, soms ingewikkelde, materie.

Primair onderwijs

Stap voor stap maken we schoonmaak in het primair onderwijs steeds beter, zodat kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen. 

Lees meer

Middelbaar beroepsonderwijs

Door het verbeteren van onze schoonmaakdiensten kunnen we studenten in het middelbaar beroepsonderwijs voorbereiden op hun loopbaan.

Lees meer

Voortgezet onderwijs

Wij zorgen dat jij de leeromgeving hebt, waarin je optimaal kunt werken aan de ontwikkeling van leerlingen in het voortgezet onderwijs. 

Lees meer

Hoger beroepsonderwijs

Continu creëren we een prettige en hygiënische omgeving voor hbo-studenten, volledig op maat en met ontwikkeling als doel. 

Lees meer

Wetenschappelijk onderwijs

Wij dragen bij aan jouw universiteit, door het creëren van een schone omgeving waarin alles draait om rustig kunnen studeren.

Lees meer

Great work+

Specialistisch vloeronderhoud

Door te investeren in specialistisch vloeronderhoud, kun je de levensduur van jouw vloer fors verlengen. Precies dat is ons uitgangspunt. Bij Vebego Cleaning Services kiezen we voor een milieuvriendelijke manier van schoonmaak en passen we duurzame onderhoudstechnieken op vloeren toe. Uiteraard kijken we naar bezetting en op welk moment we jouw interne processen zo min mogelijk verstoren. 

Lees meer

Kracht van ons collectief

Vebego Cleaning Services is actief in tal van sectoren. Dat helpt ons jou te helpen. Maatwerk vinden we namelijk ook ervaringen delen. Inspiratie delen met collega’s. We pikken wat op van onze diensten in de industrie om te gebruiken bij schoonmaak in recreatie. Of we kijken naar hoe we ervaringen uit ons werk tijdens evenementen kunnen toespitsen op bijvoorbeeld dagschoonmaak in kantoren. De kracht van ons collectief dus. We laten jou er met liefde van meeprofiteren. Op maat.

Download ons Trendrapport Onderwijs

Mockup

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over onderwijs schoonmaak.

Neem contact op
Contact