Schoonmaak in het primair onderwijs

Great work. Vebego Cleaning Services levert het met liefde voor de kleinsten onder ons. Alles voor een hygiënische basisschool of kinderdagverblijf waar jij kinderen veilig kunt ontwikkelen. En over ontwikkelen gesproken… daar zijn we zelf ook nog iedere dag mee bezig.  

Samen met opdrachtgevers onderzoeken we hoe we schoonmaak in het primair onderwijs steeds beter kunnen maken. Op basis van steeds veranderende prioriteiten en behoeftes. Onderzoek helpt ons om doelgericht te ontwikkelen. We leveren maatwerk in schoonmaak als standaard. Om te zorgen dat jouw onderwijsinstelling optimaal functioneert. 

Primair Onderwijs 1

Kostenefficiënte schoonmaak in basisscholen

We weten en begrijpen dat budgetten krap zijn. Toch leveren we je great work, door mensen en middelen zo slim mogelijk in te zetten. We werken op de momenten dat we de dynamiek op school niet verstoren en gebruiken slimme hulpmiddelen, zoals rugstofzuigers en onze eigen Waste Mover, om ergonomisch verantwoord afval af te voeren. Zo halen we het maximale uit je budget. Uiteraard blijven we steeds kijken hoe we nog slimmer kunnen worden. Om altijd een veilige en fijne omgeving te borgen voor kinderen. 

 

Duidelijke communicatie

Great work staat of valt met duidelijkheid. Daarom communiceren we proactief over dat wat we nodig hebben om hygiëne te borgen. Eenvoudige dingen, alle stoelen op tafels bijvoorbeeld. Maar ook andere praktische zaken, zoals aangeven wanneer we ramen en vensterbanken een schoonmaakbeurt geven en vragen of leerlingen dan werkjes mee naar huis nemen die anders in de weg staan. De juiste dingen op de juiste momenten. Gewoon door met elkaar te praten.

Vebego Cleaning Services

  • zorgt voor een hygiënische & veilige omgeving voor kinderen
  • zet budgetten slim en efficiënt in voor maximaal resultaat
  • maakt gebruik van ergonomische hulpmiddelen
  • communiceert tijdig en maakt duidelijke afspraken
  • draagt bij aan een positieve reputatie van jouw school

SchoonPlein

Vebego Cleaning Services biedt opdrachtgevers in het basisonderwijs kosteloos het lesproject SchoonPlein aan. Dit lesproject is ontwikkeld door de Vebego Foundation. Met het aanbieden van SchoonPlein willen wij op een unieke en aansprekende manier iets extra’s voor basisscholen doen. Kortom: een mooi en duurzaam project voor het primair onderwijs.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak in het primair onderwijs.

Contact Hygiëne en schoonbeleving
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391