Bedrijfsschoonmaak

Zoek jij een schoonmaakbedrijf dat jou kan ontzorgen op het gebied van bedrijfsschoonmaak? Vebego is jouw partner. Of je nu werkt op kantoor, in het onderwijs of bij de overheid. Wij zijn dé specialist in de schoonmaakbranche.

 • Kwalitatief, menselijk en innovatief schoonmaakwerk
 • Ontzorging op volledig facilitair niveau mogelijk
 • Afgestemd op jouw situatie en behoeften
Neem direct contact op
Schoonmaak 1 (2)

Certificaten en keurmerken

Wij zijn ontzettend trots op onze certificering en keurmerken. Wij gaan namelijk alleen voor het beste van het beste. Zodat jij altijd great results ziet. Dankzij great work.

Bekijk alle certificaten en keurmerken
Certificaten En Keurmerken Vebego Cleaning Services
Kantoren 1

Kantoren

Een schone werkomgeving is belangrijk voor het welzijn van je medewerkers. Daarom zoek jij een ervaren schoonmaakbedrijf dat great work levert. Met maatwerk als standaard. Samen met jou kijken we hoe we schoonmaak kunnen innoveren. Maar alleen als het jou een beter schoonmaakresultaat oplevert.

Naar kantoorschoonmaak
Onderwijs 1 (2)

Het onderwijs

Jij wilt werken aan een goed leer- en werkklimaat. Zowel op hygiëne als op beleving. Een schoonmaakbedrijf als Vebego helpt je graag. Aangepast op jouw behoeftes. Ook als ze veranderen. Samen kijken we hoe we het schoonmaken naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om primair onderwijs of wetenschappelijk onderwijs.

Naar onderwijsschoonmaak
Overheid 1

De overheid

Schone overheidsinstellingen met great results. Daarop kun je vertrouwen. Van gemeentegebouwen, waterschappen, brandweerkazernes en defensie tot bezoekers die gebruikmaken van openbare faciliteiten. Wij kijken als schoonmaakbedrijf continu hoe we de schoonmaak in jouw omgeving kunnen verbeteren. Ook als je overige facilitaire behoeften hebt.

Naar overheidsschoonmaak

Een schoonmaakbedrijf met een missie

Wij zijn Vebego. Niet zomaar een van de schoonmaakbedrijven. Wij maken schoonmaak zichtbaar. Niet alleen om jou great results te geven, ook om onze schoonmaakcollega’s betekenisvol werk te bieden. Steeds leggen we de lat voor hygiëne en schoonbeleving hoger. Zodat jij geniet van de beste service van een leading schoonmaakbedrijf.

Kwaliteit Vebego Cleaning Services

Kwaliteit en ontwikkeling

Wij investeren in mens en dienstverlening. Zodat beide groeien. We onderzoeken continu hoe we de kwaliteit kunnen verbeteren. Bij jou als opdrachtgever. Om te achterhalen waar we ons werk kunnen of moeten aanpassen. Ook investeren we in innovaties, maar alleen als ze schoonmaakresultaten beter maken.

Kwaliteit en ontwikkeling
Mens 1

Mens en groei

Schoonmaken is een vak. Daarom maken we ons hard voor betekenisvol werk. We zorgen ervoor dat onze collega’s een goed leven kunnen leiden. En bieden ze kansen om zich te ontwikkelen. Of het nu schoonmaak, ergonomie, veiligheid of hospitality is. Want blije collega’s, betekent great work. Voor jou.

Mens & groei
Vooruitstrevend 1 (1)

Duurzaam

Zuinig zijn op een gezamenlijk thuis. Dat vinden wij belangrijk. Daarom kijken we altijd naar de impact van ons schoonmaakwerk op het milieu. Maar ook op de maatschappij. Wij zetten ons actief in voor diversiteit en inclusie. En we bieden werk, voor iedereen die wil werken. Werk is pas betekenisvol als het zelf waarde toevoegt.

Duurzaam

Deze tevreden klanten gingen je voor

Great work, great results, great clients. Ben jij tevreden? Dan zijn wij tevreden. Elke dag streven we ernaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ontdek de tevredenheid van voorgaande opdrachtgevers.

Specialistische reiniging met great work+

Great work. Daar staat Vebego voor. We leggen de lat steeds hoger. Om jou nog beter van dienst te zijn. Great work betekent ook dat we onze best practices delen en toepassen op jouw situatie. Wat voor zakelijke schoonmaak je ook nodig hebt. Ontdek zelf wat wij jou kunnen bieden met onze specialistische reiniging: great work+.

Specialistisch vloeronderhoud

Met specialistisch vloeronderhoud, verleng je fors de levensduur van jouw vloer. Precies dat is ons uitgangspunt. Kies je voor ons, dan kies je voor een milieuvriendelijke manier van reiniging en duurzame onderhoudstechnieken voor vloeren. Zo krijgen je vloeren extra aandacht. Uiteraard plannen we de schoonmaak zo in, dat we jouw interne processen zo min mogelijk verstoren.

Lees meer

Een op maat gemaakt schoonmaakprogramma

Elke sector heeft zijn eigen wensen, werkwijze en uitdagingen. Bij jou ook. Bij het schoonmaakbedrijf Vebego kun je ervan uitgaan dat je maatwerk krijgt. Als standaard. Je ontvangt een passend schoonmaakprogramma. Op basis van jouw doelstellingen, protocollen en uitdagingen. Vervolgens maakt jouw vaste contactpersoon, de teamleider, samen met jou een werkplan voor de standaard schoonmaakwerkzaamheden. Of het nu een dagelijkse, wekelijkse of periodieke reiniging is, je profiteert altijd van een efficiënte en tijdbesparende schoonmaak met optimaal resultaat.

Neem contact op

Van schoonmaker naar facilitair collega: volledig ontzorgd

Betekenisvol werk is belangrijk. Voor iedereen. Daarom noemen wij onze medewerkers geen schoonmakers, maar waardevolle collega’s. Taakintegratie draagt hieraan bij. Door werk af te wisselen, maak je werk leuker. En voegen onze collega’s nog meer waarde toe voor jou. Daarom pakken we, naast schoonmaak, graag meer facilitaire taken voor je op. Alleen of samen met jouw andere partners. Van het bijvullen van koffiebonen tot het vervangen van cartridges. Je wordt volledig ontzorgd. Tot in de puntjes. Dat is voor jou als opdrachtgever prettig.

Neem contact op
Op zoek naar andere schoonmaakdiensten?

Als werkgever heb je veel belang bij een hygiënische en veilige werk- en ontvangstomgeving. In welke sector of situatie jij je ook bevindt. Ben je op zoek naar iets anders dan schoonmaak voor bedrijven? Ook dan ben je bij Vebego aan het juiste adres. Wij hebben schoonmaak in huis.

Naar alle schoonmaakdiensten
Evenementen
 • Een schone beleving voor medewerker en bezoeker
 • Schoonmaak voor, tijdens en na de show
 • Een schone omgeving, constant op niveau
Lees meer
Cleanroom
 • Minimale verstoring van bedrijfswerkzaamheden
 • Aangepast aan de dynamiek van jouw locatie
 • Professionele reiniging door specialisten
Lees meer
Voedingsmiddelen industrie
 • Kennis van de strenge standaarden in de branche
 • Afgestemd op de productie van jouw bedrijf
 • Protocolgestuurde schoonmaak
Lees meer
Trein
 • Altijd schone treinen
 • Calamiteitenteam voor ad-hocsituaties
 • Graffiti reiniging
Lees meer
Vliegveld
 • Opgeleide collega’s voor gastgerichte dienstverlening
 • Flexibel en continu aangepast op passagiersstromen
 • Schoonmaken op basis van data
Lees meer

Beter anticiperen met dagschoonmaak

Onze collega’s zijn overdag zichtbaar bij je aanwezig. Zo kunnen ze direct anticiperen op jouw behoeften. En zorgen ze voor een schone beleving bij je medewerkers. Bovendien kunnen de lichten en verwarming na kantooruren uit, omdat er niemand meer hoeft te zijn. Zo zorgen we samen voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Neem contact op

Schoonmaken via Leviy, een digitaal facilitair systeem

Kwaliteit waarborgen. Dat vinden wij belangrijk. Zodat jij tevreden bent. Om ervoor te zorgen dat we op dezelfde manier werken, gebruiken we Leviy, een digitaal facilitair systeem. Leviy helpt ons bij het beoordelen van ons werk. Zo maken we processen eenvoudiger en kunnen we meer tijd investeren in jou en onze collega’s.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over schoonmaakbedrijven

Wat kost een schoonmaakbedrijf per uur?

Hoeveel een schoonmaakbedrijf per uur kost, is afhankelijk van jouw situatie en behoeften. Maar ook het soort schoonmaakbedrijf heeft invloed op de prijs. Daarom is er niet één antwoord op deze vraag te geven. Wil jij weten wat de vraagprijs is voor jouw specifieke behoefte? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij adviseren je graag.

Samenwerken? Neem contact op

Heb je vragen? Bijvoorbeeld over onze schoonmaakdiensten? Kom in contact met een van onze specialisten. Laat je contactgegevens achter en zij vertellen jou graag meer over ons schoonmaakbedrijf en wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op
Contact