Kwaliteit en ontwikkeling

Je werkt met Vebego Cleaning Services, omdat je schoonmaakkwaliteit wenst. Eist zelfs. Dat is precies wat we je geven. Great work. Kwalitatief uitstekend schoon, passend bij jouw behoeftes. Schoonmaken is natuurlijk mensenwerk. Zonder onze collega's zijn we nergens. Daar investeren we dan ook graag in.  

Mensen ontwikkelen dus. Maar ook onze dienstverlening als geheel. We investeren in onderzoek naar de kwaliteit van ons werk. Bij onze opdrachtgevers, om te achterhalen waar we ons werk kunnen of moeten aanpassen. We investeren ook in innovaties, maar alleen als ze schoonmaakresultaten beter maken. 

Kwaliteit Vebego Cleaning Services

Schoonmaakkwaliteit meten en borgen

We vinden het belangrijk om onze schoonmaakkwaliteit voortdurend te meten. Omdat we elke dag beter willen worden. Great work willen leveren. Tevredenheidsonderzoeken en kwaliteitsmetingen helpen ons daarbij.

 

Om vinger aan de pols te houden, vertalen we onderling gemaakte afspraken naar het stoplichtmodel. Een simpele, maar praktische methode die onze samenwerking richting geeft. We analyseren, voeren onze werkzaamheden uit en monitoren het effect. En verandert er iets, dan stellen we tijdig bij. Zo zorgen we voor een optimale borging van onze schoonmaakkwaliteit.

 

De kern van het verhaal? Kwaliteit zit in alles wat we doen. Maar ook in alles wat we beschikbaar stellen aan onze mensen. Ontwikkeling van mens en dienst is dus de basis van onze aanpak. Waarbij ons innovatieproces helpt om het vandaag beter te doen dan gisteren. Daar gaan we voor. Samen.

Mensenwerk

Kwaliteit begint bij de juiste mensen. Mensen die zien wat ze moeten doen om optimale resultaten te behalen. Zij richten zich op dat wat schoon voor jou betekent. Dat begint bij de basis: het nakomen van onze beloftes. Of het nu gaat om schoonmaak met beleving of puur technisch schoon. Ons uiteindelijke doel is dat jij tevreden bent. Zodat jouw medewerkers ook met een tevreden gevoel aan het werk zijn.

 

Omdat we snappen dat onze collega's ons belangrijkste kapitaal zijn, investeren we voortdurend in hun ontwikkeling. Zodat ze groeien in vakkennis en vaardigheden. Met de intentie dat ze niet alleen hun vaste werkprogramma volgen, maar meer voor jou kunnen én willen betekenen.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over hoe wij continu optimaliseren.

Contact
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391