Vebego Cleaning Services in de industrie  

The show must go on. Altijd. In de industrie moeten processen veilig blijven doorlopen om resultaten te optimaliseren. Vebego Cleaning Services kent het klappen van de zweep. We zijn de expert in industriële schoonmaak en investeren in onszelf om die expert te blijven. Zodat we heel specifiek waarde toevoegen. Je kiest niet voor niets voor ons in plaats van voor eigen medewerkers. 

We bewaken hygiëne proactief op basis van data en onze kennis van jouw industriële omgeving. We leren ieder hoekje en gaatje kennen om zeker te weten dat we altijd het juiste doen. We meten de resultaten van ons werk om steeds te kunnen verbeteren. Zo leveren we je altijd maatwerk. Omdat dat is wat zorgt dat jij jouw werk goed kunt doen. 

Terug naar sectoren
VEBEGO Web Compressed 56

Maatwerk in industriële schoonmaak

Great work. Dat is maatwerk als standaard. We onderzoeken continu hoe we ons kunnen verbeteren. Met great results. Om de diensten van Vebego Cleaning Services naadloos aan te laten sluiten op de veiligheidseisen in jouw productieprocessen. Ook als die veranderen.

 

We kijken ook – samen met jou – hoe we industriële schoonmaak kunnen innoveren. Maar alleen als het jou een beter schoonmaakresultaat en een betere verhouding oplevert tussen resultaat, kosten en risico's. Zo is maatwerk altijd onze standaard voor schoonmaak op plaatsen waar de productie door moet blijven draaien, omdat down time slecht is voor het resultaat. 

 

Maatwerk leveren we ook door fors te investeren in onze mensen. Met great jobs. Om ze te laten groeien en de ruimte te geven om goed te zijn in wat ze doen. Zij zijn de mensen die goed zijn voor jouw resultaat, omdat Vebego Cleaning Services goed voor hen zorgt.

Kwaliteit borgen en verstoringen beperken

Zowel het eigen productieproces als de steeds strengere regelgeving maken het borgen van kwaliteit onze prioriteit. Risico’s op verstoring beperken we tot een minimum, zodat jouw productieproces kan blijven doorlopen. Altijd.

 

Wetgeving wordt steeds strenger en ’contamination control’ wordt steeds belangrijker. Daarom houden we industriële schoonmaak in cleanrooms op constant niveau. Zo kan jouw organisatie te allen tijde ‘audit-ready’ zijn.

Cleanroom schoonmaak
Farma Industrie 1

Farmaceutische industrie

We verwijderen stofdeeltjes én micro-organismen binnen jouw cleanrooms voor optimale performance.

Lees meer
Elektrotechnische Industrie 1

High Care industrie

We gaan contaminatie in jouw cleanrooms tegen, zodat er geen enkele verstoring binnen jouw productieproces is. 

Lees meer
VEBEGO Web Compressed 8

Voedingsmiddelenindustrie

We zetten in op steeds meer uptime van machines, minder verspilling en optimalisatie van resultaten.

Lees meer

Kracht van ons collectief

Vebego Cleaning Services is actief in tal van sectoren. Dat helpt ons jou te helpen. Maatwerk vinden we namelijk ook ervaringen delen. Inspiratie delen met collega’s. We pikken wat op van onze diensten in de recreatie om te gebruiken bij schoonmaak in het onderwijs. Of we kijken naar hoe we ervaringen uit ons werk in kantoren kunnen toespitsen op bijvoorbeeld dagschoonmaak bij de overheid. De kracht van ons collectief dus. We laten jou er met liefde van meeprofiteren. Op maat.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over industriële schoonmaak.

Neem contact op
Contact