Vebego Cleaning Services in de recreatie

Vrije tijd is belangrijk voor mensen. De invulling ervan moet zo positief mogelijk zijn. Of je nu naar een museum, concert, outlet of evenement gaat. Alles draait om genieten. Jij geeft je gasten een positieve ervaring. Om te zorgen dat ze willen terugkomen of anderen vertellen dat ze jouw locatie moeten bezoeken.

Precies dat is waar Vebego Cleaning Services je mee helpt. Met schoonmaak in de recreatie zorgen wij dat jij zo goed mogelijk kunt zijn voor je gasten. Op maat, omdat we weten dat behoeftes steeds veranderen.

Naar dagrecreatie
Naar verblijfsrecreatie
Naar evenementen
Terug naar sectoren
VEBEGO Recreatie Main

Maatwerk in recreatie schoonmaak

Great work. Dat is maatwerk als standaard. We onderzoeken continu hoe we ons kunnen verbeteren. Met great results. Om de diensten van Vebego Cleaning Services naadloos aan te laten sluiten op de klantreis van jouw unieke gasten en medewerkers. Ook als hun behoeften veranderen.

 

We kijken ook – samen met jou – hoe we recreatie schoonmaak kunnen innoveren. Maar alleen als het jou een beter schoonmaakresultaat oplevert. Zo is maatwerk altijd onze standaard voor schoonmaak op plaatsen waar mensen komen voor een memorabele ervaring.

 

Maatwerk leveren we ook door fors te investeren in onze mensen. Met great jobs. Om ze te laten groeien en de ruimte te geven om goed te zijn in wat ze doen. Zij zijn de mensen die anderen helpen genieten en ze zorgen goed voor jou, omdat Vebego Cleaning Services goed voor hen zorgt.

Belangrijke thema's

First time right, daar gaan we voor. Vooral als het gaat om hygiëne. Maar beleving gaat veel verder dan schoon. Het zit hem in hospitality, in geurbeleving en de hele digitale reis voor en na de activiteit. Het gaat om de totale beleving.

 

Duurzaamheid wordt de norm. Met focus op afval en schone energie. Maar ook aandacht voor het duurzaam inzetten van mensen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaam omgaan met de planeet en de mens dus.

Dagrecreatie

Dagrecreatie

Een schone en veilige omgeving, waar bezoekers zich welkom voelen. Van beurs tot outlet en van theater tot museum.

Lees meer
Vebego Evenementen Schoonmaak 5

Evenementen

Of het nu gaat om schoonmaak voor, tijdens of na de show: al onze acties zijn gericht op het creëren van de juiste beleving.

Lees meer
Verblijfsrecreatie Hotel Schoonmaken Hoofdfoto

Verblijfsrecreatie

Schoonmaak en andere services in de verblijfsrecreatie zoals hotels, pensions en op vakantieparken.

Lees meer

Greatwork+

Reinigen van linnengoed

Dat Vebego Cleaning Services ontzorgt blijkt uit onze vele aanvullende diensten, waaronder het reinigen van linnengoed. De logistiek rondom het wasproces nemen wij volledig uit handen. We zorgen dat de schone en vuile was van én naar jouw hotelkamers of bungalows gaat, in de juiste aantallen en vorm. Daarbij checken wij altijd op hygiëne én kwaliteit. 

Lees

Kracht van ons collectief

Vebego Cleaning Services is actief in tal van sectoren. Dat helpt ons jou te helpen. Maatwerk vinden we namelijk ook ervaringen delen. Inspiratie delen met collega’s. We pikken wat op van onze diensten in de industrie om te gebruiken bij schoonmaak in het onderwijs. Of we kijken naar hoe we ervaringen uit ons werk in kantoren kunnen toespitsen op bijvoorbeeld dagschoonmaak bij de overheid. De kracht van ons collectief dus. We laten jou er met liefde van meeprofiteren. Op maat.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over recreatie schoonmaak.

Neem contact op
Contact