Verblijfsrecreatie schoonmaak

Naast schoonmaak in de dagrecreatie en schoonmaak op evenementen verzorgt Vebego Cleaning Services ook de volledige schoonmaakwerkzaamheden in de verblijfsrecreatie. We hebben veel specialisaties in huis met onze jarenlange ervaring bij het schoonmaken van luxe hotels en andere luxe verblijfsaccomodaties zoals vakantieparken. Zo maken we niet alleen kamers schoon, maar we kunnen ook de algemene ruimtes verzorgen en bieden facilitaire diensten aan.

Neem contact op
Verblijfsrecreatie Hotel Schoonmaken Hoofdfoto
Verblijfsrecreatie Hotel Schoonmaken

Hotel schoonmaken

Schoonmaak is een vak dat draait om een goede ervaring. We trainen onze medewerkers zorgvuldig, zodat we optimaal voor jou en je bezoekers kunnen zorgen, bijvoorbeeld op het gebied van klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Onze uitgebreide ervaring met schoonmaak in accommodaties zoals hotels en bungalowparken laat ons zien wat er echt toe doet, van grote lijnen tot kleine details.

 

Samen zorgen we ervoor dat de bezoekers van jouw verblijfsaccommodatie een fijne dag beleven. Dat begint met een schone en veilige omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Of het nu een luxe hotel, bungalowpark of een pension is, wij zijn er overal om een positieve ervaring te bieden.

VEBEGO Vakantiepark Schoonmaak

Vakantiepark schoonmaken

Niet alleen in hotels zijn we dé expert in schoonmaak en facilitaire diensten. Ook in de sector luxe vakantieparken verzorgt Vebego Cleaning Services schoonmaak- en aanverwante diensten. Kamers, keukens, sanitaire voorzieningen en algemene ruimten behoren tot onze expertise, van receptie tot zwembad. De ervaring van Vebego Cleaning Services in de recreatiebranche biedt je algemene en specialistische schoonmaak, in combinatie met klantgerichtheid, duurzaamheid en flexibiliteit.

Een professioneel team

Een professioneel team van schoonmakers en facilitair medewerkers zorgt voor uitstekende schoonmaak- en facilitaire diensten binnen jouw verblijf. Ze onderhouden vakantiewoningen en openbare ruimtes, zorgen voor netheid en hygiëne en creëren een gastvrije omgeving. Hun efficiënte en betrouwbare service draagt bij aan een prettig verblijf voor gasten.

Verblijfsrecreatie Schoonmaak Team
VEBEGO Recreatie Schoonmaak (5)
VEBEGO Recreatie Schoonmaak (4)
VEBEGO Recreatie Schoonmaak (2)
VEBEGO Recreatie Schoonmaak (1)
VEBEGO Recreatie Schoonmaak (6)

Vebego Cleaning Services

  • beweegt flexibel mee in de dynamiek op jouw locatie
  • vormt één team dat schoonmaak van a-z organiseert
  • communiceert open en eerlijk om samen beter te worden
  • ziet waarde in ketensamenwerking en neemt initiatief
  • biedt maatwerk als standaard voor het beste resultaat
  • staat voor een goede en efficiënte facilitaire dienstverlening

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten van Vebego Cleaning Services, en we nemen contact met je op!

Neem contact op
VEBEGO Recreatie Schoonmaak (3)