Schoonmaakdiensten

Schoonmaak: dat is voor ons hygiëne en schoonbeleving. Als werkgever heb je veel belang bij een hygiënische en veilige werk- en ontvangstomgeving. Vebego Cleaning Services levert een positieve bijdrage aan jouw succes. Met great work. Hygiëne en schoonbeleving zijn hiervoor belangrijke randvoorwaarden.

Bekijk onze services
Schoonmaak 1 (2)

Schoonmaak services op maat

Vebego Cleaning Services werkt op heel veel verschillende plekken. Allemaal sectoren met hun eigen dynamiek, wensen en eisen. Die brede kennis zetten we in voor al onze opdrachtgevers. Aan de hand van best practices. Maar ook door van onszelf te leren. We innoveren schoonmaak als het iets bijdraagt aan jouw resultaat. En we onderzoeken jouw behoeften en prioriteiten op de momenten die belangrijk zijn. Zo zijn onze schoonmaak services maatwerk. Standaard.

Schoonmaak 2 (1)

Schoonmaak

Dagelijks maken we schoon bij verschillende opdrachtgevers in het onderwijs, kantoorpanden en overheidsgebouwen. Op al deze plekken borgen we een hygiënische, prettige en veilige omgeving waar jouw mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Lees meer
Smarthygine 1

Data gedreven

Met data gedreven schoonmaak maken we great work nog greater. De data uit gebouwen vertelt ons wat we waar en op welk moment moeten doen. Zo stellen we het optimale schoonmaakprogramma samen en maken we alleen schoon waar het echt nodig is.

Lees meer
Events 1 (1) (1)

Evenementen

Evenementen schoonmaak passen we naar jouw wensen aan. Voor, tijdens en na de voorstelling: onze schoonmakers staan er. Om bij te dragen aan een schoon en veilig gevoel, zodat gasten optimaal kunnen genieten van de show.

Lees meer
Cleanroom Reiniging 1 (1)

Cleanroom

Bij cleanroom schoonmaak richten we alles op het voorkomen van contaminaties in cleanrooms en labs. Door minutieus schoon te maken en resultaten continu te meten. Allemaal om zeker te weten dat we great work leveren.

Lees meer
Vebego Schoonmaakdiensten Food Home Header

Food

Vebego Cleaning Services is dé specialist in food schoonmaak. We snappen het belang van veilig voedsel produceren met machinelijnen die niet onnodig stilstaan. Daarom borgen we continuïteit en voedselveiligheid met optimale hygiëne.

Lees meer
Sector Openbaarvervoer Header

Trein

Alles draait om de dienstregeling. Treinen moeten klaar zijn om op tijd te reizen. We richten trein schoonmaak zo specifiek in op de wensen van treinreizigers, dat ze zo prettig mogelijk van A naar B komen. Dat is great work.

Lees meer
Airport Services 1

Vliegveld

Het vliegveld: de eerste of laatste indruk van een reis. Een plek met een steeds veranderende dynamiek. Een dynamiek die Vebego Cleaning Services begrijpt. Wij leveren een positieve bijdrage aan iedere vliegreis.

Lees meer

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over onze schoonmaak services.

Neem contact op
Contact