Vebego Cleaning Services voor de overheid

De Nederlandse overheid bestuurt het land. Vebego Cleaning Services zorgt met schoonmaak voor de overheid voor schone omgevingen waarin dat het beste lukt. Met great results. Voor gemeentegebouwen, waterschappen, brandweerkazernes, defensie en bezoekers die gebruikmaken van openbare faciliteiten. 

We gaan voor iedere dag beter. Voor great work, waarin wij blijven onderzoeken wat de schoonmaakbehoeften van overheidsinstellingen zijn. Welke dingen we kunnen en moeten verbeteren. Zo maken we ontwikkelen een deel van ons proces en bieden we maatwerk als standaard.

Vebego Cleaning Services is in de lead als het gaat om schoonmaakdienstverlening. Dat spreekt voor zich. We werken samen met jou slim en doelgericht aan steeds beter.

Terug naar sectoren
Overheid 1

Maatwerk in overheid schoonmaak

Great work. Dat is continu onderzoeken hoe we ons kunnen verbeteren. Met great results. Om de diensten van Vebego Cleaning Services naadloos aan te laten sluiten op dat wat jij nodig hebt om goed te zijn voor je klanten en medewerkers. Ook als je behoeftes veranderen.  

 

We kijken ook – samen met jou – hoe we schoonmaak voor de overheid kunnen innoveren. Maar alleen als het jou een beter schoonmaakresultaat oplevert. Zo is maatwerk altijd onze standaard voor schoonmaak. 

 

Maatwerk leveren we ook door fors te investeren in onze mensen. Met great jobs. Om ze te laten groeien en de ruimte te geven om goed te zijn in wat ze doen. Zij zijn de mensen die goed zijn voor jouw resultaat, omdat Vebego Cleaning Services goed voor hen zorgt.

Volledige facilitaire ontzorging

Een fijne en gezonde werkplek voor je medewerkers en hun bezoekers creëert een uitstraling die bijdraagt aan jouw succes. Daarbij kijken we ook naar overige facilitaire behoeften. Altijd op een efficiënte, slimme en duurzame manier en altijd met duidelijke doelen.

 

Schoonmaak draait volledig om ontzorgen. Om aan al jouw behoeften te voldoen, werken we samen met geselecteerde partners. Ieder met een eigen expertise op het gebied van specialistische schoonmaak. Denk aan het reinigen van toetsenborden en beeldschermen, speciale vloerbehandeling of de reiniging van serverruimtes.

 

Uniforme kwaliteit tegen marktconforme tarieven. Vebego Cleaning Services is dé partij voor overheden op schoonmaakgebied. Wanneer je samen met ons werkt, doen we meer dan schoonmaken alleen. Zo kunnen je collega's zich focussen op hun werk en worden ze niet afgeleid door storende randzaken. Met 80 jaar ervaring weten we precies hoe we ons werk goed moeten doen. Op die expertise kun je vertrouwen.

Great work+

Specialistisch vloeronderhoud

Door te investeren in specialistisch vloeronderhoud, kun je de levensduur van jouw vloer fors verlengen. Precies dat is ons uitgangspunt. Bij Vebego Cleaning Services kiezen we voor een milieuvriendelijke manier van schoonmaak en passen we duurzame onderhoudstechnieken op vloeren toe. Uiteraard kijken we naar bezetting en op welk moment we jouw interne processen zo min mogelijk verstoren.

Lees meer

Kracht van ons collectief

Vebego Cleaning Services is actief in tal van sectoren. Dat helpt ons jou te helpen. Maatwerk vinden we namelijk ook ervaringen delen. Inspiratie delen met collega’s. We pikken wat op van onze diensten in de industrie om te gebruiken bij schoonmaak in het onderwijs. Of we kijken naar hoe we ervaringen uit ons werk in kantoren kunnen toespitsen op bijvoorbeeld dagschoonmaak in recreatie. De kracht van ons collectief dus. We laten jou er met liefde van meeprofiteren. Op maat.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak voor de overheid.

Neem contact op
Contact