Technisch gevelonderhoud

Wat is de belangrijkste functie van de buitenkant van een gebouw? Beschermen wat binnenin zit. Daarbij geldt het motto: voorkomen is beter dan genezen. Vebego Cleaning Services onderhoudt die buitenkant voor je. Zodat jij je binnen kunt concentreren op jouw resultaten.

We onderzoeken eerst en gaan dan pas over tot actie. Zo heb je altijd maatwerk en precies dat wat jouw gebouw nodig heeft aan technisch gevelonderhoud. 

Terug naar glas- en gevelmanagement
Technisch Gevelonderhoud 1

Technisch gevelonderhoud aanpak

Soms signaleer je zelf dat jouw gebouw onderhoud nodig heeft. Denk aan afgebladderde verf, uitgesleten voegen of deuren die niet goed meer sluiten. Maar ook minder zichtbare zaken, zoals raamrubbers, dakgoten en gevelpanelen vragen om regelmatig technisch gevelonderhoud.

 

Onze geveldeskundige brengt een bezoek aan je gebouw. Hij let hierbij onder andere op de conditie van het voegwerk en aanwezige kitnaden, de werking van hang- en sluitwerk en de technische staat van de geveldelen. Je bent altijd welkom om bij deze inventarisatie aanwezig te zijn. Onze geveldeskundige maakt foto's, zodat je precies ziet waar welke gebreken aanwezig zijn en geeft op basis hiervan een passend onderhoudsadvies.

Preventief gebouwonderhoud

Als je last begint te krijgen van bijvoorbeeld lekkages, ben je eigenlijk al te laat en zijn de herstelkosten flink hoger. Met een preventieve onderhoudsbeurt maken we je gevel weer zo goed als nieuw. Denk aan hang- en sluitwerk repareren, kitranden herstellen en voegen vervangen. Zo kun je de waarde van jouw vastgoed borgen en ben je verzekerd van een veilig gebouw.

Betrouwbare dienstverlening

Samen met jou bepalen we wanneer we waar welk type gevelonderhoud uitvoeren. Dit is onder meer afhankelijk van jouw wensen, de noodzakelijke werkzaamheden en de ernst van de beschadiging. Onze aanpak is altijd maatwerk en stemmen we van A tot Z met je af.

  • Maatwerk onderhoudsadvies
  • Overdag en, indien gewenst, in de nacht
  • Altijd het beste resultaat, zonder verstoring van primaire processen
  • Eénmalig werk of meerjarenonderhoud
Technisch Gevelonderhoud 2

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze glas- en gevelspecialisten. Wij vertellen je graag meer over technisch gevelonderhoud.

Contact
Andere services
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391