Technisch gevelonderhoud

De buitenkant van een gebouw beschermt wat binnenin zit. Daarom is het gevelonderhoud van een bedrijfspand zo belangrijk. Want voorkomen is beter dan genezen. Is de gevel van jouw gebouw in slechte staat? Of wil je het pand (regelmatig) laten onderhouden? Vebego Cleaning Services helpt je graag. Zodat jij je binnen kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten.

 • Gevelonderhoud, afhankelijk van jouw voorkeur overdag of ‘s nachts
 • Maatwerk, volledig afgestemd op jouw behoeftes van a tot z
 • Eenmalig werk of onderhoud voor meerdere jaren
Neem contact op
Vebego Technisch Gevelonderhoud

Certificaten en keurmerken

Great work. Dat is waar we voor gaan. Daarom dragen wij met trots onze certificering en keurmerken. Ook als het gaat om het VCA- en SCL-certificaat voor glas- en gevelmanagement.

Bekijk al onze certificaten en keurmerken
Keurmerken En Certificaten Vebego Glas En Gevel Reiniging

Technisch gevelonderhoud is essentieel

Soms signaleer je zelf dat jouw bedrijfsgevel onderhoud nodig heeft. Je ziet afgebladderde verf op de raamkozijnen. Uitgesleten voegen tussen de bakstenen. Of de deur van de ingang en de ramen sluiten niet meer goed. 

Ook minder zichtbare zaken komen voor. Denk aan uitgedroogde raamrubbers. Dakgoten die onmerkbare lekkages en vochtplekken veroorzaken. Of gevelpanelen die niet meer goed vastzitten. Goed onderhoud aan gevels is dus essentieel. Om jouw bedrijfspand in topconditie te houden.

 

Gevelonderhoud zorgt ervoor dat:

 

 • je de levensduur van de gevel verlengt;
 • je problemen als kou en vocht voorkomt;
 • de waarde stijgt van het gebouw;
 • je eventueel een geschikte koper of huurder in de toekomst vindt.
Glasbewassing Betrouwbaredienstverlening (1)

Technisch gevelonderhoud: de werkwijze van Vebego

Zelf de gevel onderhouden. Dat is een tijdrovende klus. Of je kunt lastig bij bepaalde plekken komen. Bespaar jezelf tijd en moeite. Laat het (technisch) gevelonderhoud over aan Vebego. We vertellen je graag hoe we te werk gaan.

Vebego Technisch Gevelonderhoud Maatwerk

Grondig onderzoek voor uitstekend maatwerk

Wij onderzoeken altijd eerst. En dan gaan we pas over tot actie. Zo profiteer je altijd van maatwerk. En ontvang je precies dát wat jouw gebouw nodig heeft aan (technisch) gevelonderhoud voor great results.

Gevelonderhoud in het kort

Samen met jou bepalen we wanneer we waar welk type gevelonderhoud uitvoeren. Dit is onder meer afhankelijk van jouw wensen, de noodzakelijke werkzaamheden en de ernst van de beschadiging. Onze aanpak is altijd maatwerk en stemmen we van A tot Z met je af.

 • We plannen een bezoek in.
 • Een ervaren gevelspecialist inspecteert de gevel op gebreken.
 • De specialist maakt foto’s van de gebreken.
 • Je ontvangt in een rapport een passend onderhoudsadvies.
 • Wij voeren het onderhoud voor je uit.
 • Neem contact op voor vakkundig advies
Gevelonderhoud In Het Kort

Een deskundige inspectie van de gevel

Een van onze ervaren gevelspecialisten brengt een bezoek aan jouw bedrijfspand. De gevelspecialist kijkt op de gehele gevel(s) naar onder andere de:

 • conditie van oude voegen;
 • aanwezige kitnaden;
 • werking van hang- en sluitwerk;
 • technische staat van de geveldelen.

Tijdens het onderzoek maakt de geveldeskundige foto’s van de bovenstaande onderdelen. Zodat je precies weet waar en welke gebreken aanwezig zijn. Vervolgens ontvang je een passend onderhoudsadvies. In een op maat gemaakt rapport.

Je gevel reinigen met het gevelonderhoud van Vebego

Krijg je te maken met lekkages? Of vallen de geveldelen van het gebouw? Dan ben je helaas al te laat. En liggen de herstelkosten een stuk hoger. Zeker bij een monumentaal pand. Met goed gevelonderhoud voorkom je eventuele overlast. Vebego zorgt ervoor dat jouw gevel weer als nieuw is. Zodat jij de waarde van jouw gebouw kunt waarborgen. En ben je verzekerd van een veilige omgeving. Voor jezelf en je medewerkers.

Wij zorgen ondere andere voor:

 • het repareren van hang- en sluitwerk;
 • het herstellen van eventuele beschadigingen in kitranden;
 • het aanbrengen van nieuw voegwerk in bestaand metselwerk.

Betrouwbare dienstverlening

Samen met jou bepalen we wanneer we waar welk type gevelonderhoud uitvoeren. Dit is onder meer afhankelijk van jouw wensen, de noodzakelijke werkzaamheden en de ernst van de beschadiging. Onze aanpak is altijd maatwerk en stemmen we van A tot Z met je af.

 • Maatwerk onderhoudsadvies
 • Overdag en, indien gewenst, in de nacht
 • Altijd het beste resultaat, zonder verstoring van primaire processen
 • Eénmalig werk of meerjarenonderhoud
Gevelmanagement Beheren Op 1 Plek

De voordelen van gevelonderhoud bij Vebego

Kies je voor Vebego, dan ga je voor great work. Met great results als einddoel. Maak kennis met jouw voordelen bij een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.

 • Maatwerk
  Je ontvangt altijd maatwerk. De behoeften van jou verschillen namelijk van iemand anders. Ook als het gaat om de staat en omgeving van het gebouw. We stemmen altijd met jou af. Van a tot z.
 • Overdag of ‘s nachts
  Jij wilt ongestoord kunnen werken. Dat begrijpen wij. Daarom voeren we het gevelonderhoud uit wanneer het jou uitkomt. Overdag. Of als het nodig is midden in de nacht.
 • Altijd het beste resultaat
  Jij kunt vertrouwen op great results. Samen met jou bepalen we wanneer, waar en welk soort gevelonderhoud we uitvoeren. Afhankelijk van jouw wensen, de noodzakelijke werkzaamheden en de ernst van de beschadigingen.
 • Eénmalig werk of vaker
  Heb je eenmalig hulp nodig met de buitengevel? Of ben je op zoek naar meerjarenonderhoud? Wat jouw wensen en behoeftes ook zijn. Bij Vebego voeren wij graag gevelonderhoud voor je uit.

Een complete geveloplossing op één plek

Volledig ontzorgd worden op het gebied van glas- en gevelmanagement. Dankzij het gevelmanagement van Vebego Cleaning Services. Of je nu inzicht wilt in de huidige staat van het bedrijfspand via een gevelinspectie. Jouw bedrijfsgevel gevelreiniging nodig heeft. Of glasbewassing zoekt voor de ramen en andere glazen oppervlakten.


Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Je bent altijd up-to-date. Dankzij je persoonlijke bedrijfsaccount in het klantenportaal.

Samenwerken?

Wil je meer weten over het gevelonderhoud? Of wil je een afspraak inplannen? Laat dan direct je contactgegevens achter. Zodat een van onze specialisten contact kan opnemen. Om jou te voorzien van een passend advies.

Contact
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391

Veelgestelde vragen over gevelonderhoud

Wat is gevelonderhoud?

Gevelonderhoud is het inspecteren en onderhouden van een bedrijfspand. Het doel is om de buitenkant van een gebouw te beschermen tegen schade die verschillende weersomstandigheden veroorzaken. Onderhoudstaken zijn onder andere het repareren van hang- en sluitwerk, het herstellen van kitranden en het vervangen van voegen. Door regelmatig gevelonderhoud uit te voeren behoud en verbeter je het uiterlijk, de functionaliteit en de duurzaamheid van een gevel.

Wat kost gevelonderhoud?

Wat gevelonderhoud kost, wordt beïnvloed door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan hoe groot het gebouw is en welke schade hersteld moet worden. Hoe groter het gebouw is en hoe meer schade hersteld moet worden, hoe hoger de kosten zijn. Kies je voor meerjarenonderhoud? Ook dan betaal je meer. Daarvoor krijg je echter een goed onderhouden bedrijfspand voor terug. Neem contact op met een van onze specialisten als je meer inzicht wilt in de kosten voor jouw specifieke situatie.