Glas- en gevelmanagement

Vebego Cleaning Services bewaakt de waarde van gebouwen. Figuurlijk, maar ook letterlijk. We nemen het totale technische en esthetische gevelonderhoud uit handen. Met glas- en gevelmanagement zorgen we voor een constante uitstraling van je bedrijfspand. Het visitekaartje waarop jij jouw succes bouwt.

Vacatures
Bekijk onze services
Glasbewassing En Gevelreiniging Home

Duurzame maatwerkoplossingen

We werken met duurzame oplossingen. Op maat en altijd op basis van jouw unieke behoeften. Dat doen we met mensen die we vakkundig opleiden en een betekenisvolle baan bieden. We ontwikkelen onszelf en onze mensen continu. Met innovaties als ze iets toevoegen aan het resultaat. En altijd met oog voor veiligheid tijdens ons werk. 

De onderhoudsbehoefte van je gebouw, maar ook jouw wensen zijn van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de architectuur, de geografische ligging en de functie van een gebouw. Gebouwgevels in een dichtbegroeide omgeving worden immers sneller vuil dan panden op een rustig gelegen, open terrein. Aan een fabriek stel je waarschijnlijk ook andere eisen dan aan een kantoorpand. De inrichting van het gevelonderhoud van een gebouw vraagt dan ook om maatwerk. Zo ben je ervan verzekerd dat glas- en gevelmanagement door Vebego Cleaning Services aansluit op jouw behoeften. 

Glasbewassing Header Landscape

Glasbewassing

Schone ramen verbeteren de uitstraling van je gebouw. Regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van ramen en kozijnen. 

Lees meer
Gevel Reiniging (Landscape)

Gevelreiniging

Een eerste indruk maak je maar één keer. Je gebouw is je visitekaartje en de gevel is het eerste dat bezoekers te zien krijgen.

Lees meer
Vebego Technisch Gevelonderhoud

Technisch gevelonderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. De buitenkant van je gebouw beschermt dat wat er binnenin zit. Goed onderhoud is dus van groot belang. Wij maken een plan op maat.

Lees meer
VEBEGO Gevelinspectie (2)

Gevelinspectie

Voordat je de gevel van je pand gaat opknappen, wil je natuurlijk weten wat de staat is. Vebego Cleaning Services helpt je. Met een duidelijk overzicht én onderhoudsadvies.

Lees meer
VEBEGO Totaal Gevelmanagement 2

Totaal gevelmanagement

Als je je echt helemaal nergens meer zorgen om wilt maken, dan maak je Vebego Cleaning Services verantwoordelijk. Voor de uitstraling én de technische staat van de buitenkant van je gebouw. 

Lees meer

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze glas- en gevelspecialisten. Wij vertellen je graag meer.

Contact
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391