Glasbewassing

Schone ramen. Ze verhogen de uitstraling van een gebouw. En daarmee indirect ook die van jou. Daar helpt Vebego Cleaning Services je mee. Ons great work draait om jouw resultaat. Om schone ruiten. Ook omdat regelmatig gewassen ramen bijdragen aan het totaalonderhoud van je gevel. 

We werken altijd op basis van jouw unieke behoeften. Die brengen we in kaart voordat we starten met glasbewassing. Daarbij onderzoeken we ook regelmatig of je behoeften nog hetzelfde zijn. We zorgen goed voor onze medewerkers, zodat zij dat ook doen voor jou. 

Terug naar glas- en gevelmanagement
Glasbewassing 2

Glasbewassing aanpak

Nadat we jouw wensen en eisen in kaart hebben gebracht en we zicht hebben op de onderhoudsbehoefte van het glas, stellen wij een werkwijze en planning aan je voor. Na jouw goedkeuring starten onze gedreven glazenwassers volgens de afgesproken planning met uitvoering van de werkzaamheden.  

Tijdens het uitvoeren van glasbewassing staat veiligheid voorop, zowel voor de gebouwgebruikers als voor onze medewerkers. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat je gebouwgebruikers zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden ondervinden. Wij letten op het gebouwgebruik en passen onze werkzaamheden indien nodig hierop aan. 

Een optimale uitstraling

Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van een gebouw, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van jouw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner. 

Diverse factoren zijn van invloed op de onderhoudsbehoefte van het glas in je gebouw. Denk hierbij aan de architectuur, de geografische ligging en het gebouwgebruik. Om onze dienstverlening maximaal aan te laten sluiten bij de onderhoudsbehoefte van het glas in je gebouw, gaan we eerst met je in gesprek en inventariseren we het gebouw.

Betrouwbare dienstverlening

Met Vebego Cleaning Services haal je 80 jaar vakervaring op het gebied van glasbewassing in huis. Wij beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Met onze professionele glazenwassers weet je zeker dat de glasbewassing goed geregeld is en dat je geen omkijken hebt naar onze aanwezigheid. 

  • Flexibele partner met kennis van zaken
  • Optimale borging van de veiligheid
  • Proactieve en representatieve glazenwassers
  • Minimale overlast voor gebouwgebruikers
Glas En Gevelmanagement 2

Oplossingen voor binnen en buiten

Indoor Cleanpole 

Glazenwassen in volle kantoren of technische ruimten. Dat kan knap lastig zijn. Zeker omdat er soms gewoon niet genoeg ruimte is om een raam goed te bereiken. Daarom ontwikkelde Vebego Cleaning Services de Indoor Cleanpole. Hiermee wassen we glas over bureaus en tafels heen. Veilig, efficiënt en zonder water! 

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze glas- en gevelspecialisten. Wij vertellen je graag meer over glasbewassing.

Contact
Andere services
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391