Glasbewassing

Schone ramen. Ze verhogen de uitstraling van een gebouw. Ook als het om jouw bedrijfspand gaat. Wil je jouw ramen en andere beglazing laten wassen? Vebego Cleaning Services helpt je erbij. Want regelmatig ramen wassen. Draagt bij aan het totaalonderhoud van je gevel.

 • Persoonlijk bewassingsplan op basis van jouw wensen
 • Geen hinder voor jouw bedrijfswerkzaamheden
 • Geschikt voor binnen- en buitenglas
Neem contact op
Glasbewassing Glazenwasser

Certificaten en keurmerken

Bij Vebego gaan we voor great work. Met great results. We zijn trots op onze certificaten en keurmerken. Ook als het gaat om het VCA- en SCL-certificaat voor glas- en gevelmanagement.

Bekijk al onze certificaten en keurmerken
Keurmerken En Certificaten Vebego Glas En Gevel Reiniging

Glasbewassing: onze werkwijze

Zelf de ramen schoonmaken van jouw bedrijfspand. Dat is een lastige klus. Zeker als je niet beschikt over de juiste tools. En het glas moeilijk bereikbaar is door de grote hoogte. Bij Vebego nemen we het werk graag uit handen. Zodat jij je kunt focussen op andere dingen. Dit is onze aanpak.

Ramen wassen op maat

Verschillende factoren bepalen de onderhoudsbehoefte voor het glas van jouw bedrijfsgebouw. Binnen en buiten. Denk aan de architectuur, de plek waar het pand zich bevindt en de functie van het gebouw. Daarom gaan we graag eerst met je in gesprek. En inventariseren we het gebouw. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening aansluit bij jouw behoeften. Want elk gebouw vraagt om een andere aanpak.

Betrouwbare dienstverlening

Met Vebego Cleaning Services haal je 80 jaar vakervaring op het gebied van glasbewassing in huis. Wij beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Met onze professionele glazenwassers weet je zeker dat de glasbewassing goed geregeld is en dat je geen omkijken hebt naar onze aanwezigheid. 

 • Flexibele partner met kennis van zaken
 • Optimale borging van de veiligheid
 • Proactieve en representatieve glazenwassers
 • Minimale overlast voor gebouwgebruikers
Glasbewassing Betrouwbaredienstverlening

Glasbewassing in het kort

 1. Met een kennismakingsgesprek brengen we jouw wensen en behoeften in kaart.
 2. Onze ervaren specialisten inventariseren het gebouw.
 3. Je ontvangt een op maat gemaakte werkwijze en planning van ons.
 4. Onze professionele glazenwassers starten met de werkzaamheden.
Neem contact op voor een vakkundig advies

Een werkwijze en planning die bij jou past

Nadat we jouw wensen en behoeften in kaart hebben gebracht en weten wat jouw onderhoudsbehoefte is, stellen wij een werkwijze en planning aan je voor. Goedgekeurd? Dan starten onze ervaren glazenwassers met de werkzaamheden. Afgestemd op de afgesproken planning.

Veiligheid en geen hinder

Veiligheid staat bij ons voorop. Altijd. Zowel voor de mensen in het gebouw als voor onze collega’s. Daarom gebruiken we alleen professionele apparatuur voor glasbewassing. Ook zorgen onze glazenwassers ervoor dat de mensen in het pand zo min mogelijk hinder ondervinden. Zodat jouw bedrijf up and running blijft.

Het belang van ramen schoonmaken

Schone ramen dus. Die verhogen de uitstraling van jouw bedrijfsgebouw. Dat niet alleen. Regelmatig gewassen glas verlengt de levensduur van jouw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten. Hierdoor kunnen wij ramen makkelijker reinigen. Zelfs zonder agressief schoonmaakmiddel en/of -methode. Ook is de kans op schade aanzienlijk kleiner. Zodat ramen en kozijnen langer meegaan.

De voordelen van glasbewassing

 • Aantrekkelijk een schoon imago
 • Verlenging van de levensduur
 • Waardebehoud van het pand
 • Geen vervelende strepen
 • Behoud van het uitzicht
 • Voorkomt schade
Glasbewassing Vebego Voordelen

Oplossingen voor binnen en buiten

Indoor Cleanpole 

Glazenwassen in volle kantoren of technische ruimten. Dat kan knap lastig zijn. Zeker omdat er soms gewoon niet genoeg ruimte is om een raam goed te bereiken. Daarom ontwikkelde Vebego Cleaning Services de Indoor Cleanpole. Hiermee wassen we glas over bureaus en tafels heen. Veilig, efficiënt en zonder water! 

Alles voor je bedrijfsgevel onder één dak

Een goed verzorgde gevel is meer dan alleen glasbewassing. Daarom vind je bij Vebego Cleaning Services gevelmanagement op één plek. 

 

Wil je weten wat de huidige staat van het bedrijfspand is? Via gevelinspectie krijg je inzicht en advies. Is de gevel van jouw bedrijfspand in slechte staat? Dankzij technisch gevelonderhoud is jouw gevel in no-time weer in topconditie. Kan de gevel van jouw bedrijfspand een opfrisbeurt gebruiken? Met gevelreiniging blijft jouw bedrijfsgevel stralen.

Vebego Glasbewassing Alles Onder Een Dak
Vebego: jouw glazenwasser voor kantoor en meer

Jij bent verzekerd van een goed geregelde glasbewassing. Afgestemd op jouw wensen en behoeften. Veilig en zonder hinder voor jouw bedrijfswerkzaamheden. Maak kennis met de voordelen die je bij ons krijgt.

Flexibele partner met kennis van zaken

Kies je voor Vebego, dan haal je meer dan 80 jaar aan vakkennis over glasbewassing in Nederland in huis. Wij beschikken over het VCA-certificaat voor technisch en esthetisch gevelonderhoud en specialistische reiniging. Zodat jij great results kunt verwachten.

Optimale borging van de veiligheid

Veiligheid is voor ons essentieel. Zodat onze collega’s altijd veilig kunnen werken. En de gebruikers van het gebouw niet gestoord worden. Onze werkwijze voldoet aan het Safety Culture Ladder-certificaat (SCL).

Proactieve en professionele glazenwassers

Je hebt geen omkijken naar onze aanwezigheid. Onze proactieve en representatieve collega’s spelen in op jouw behoeften. We passen onze werkzaamheden hierop aan als dat nodig is.

Maatwerk dat is aangepast aan jouw wensen

We werken op basis van jouw unieke wensen. Altijd. Daarom brengen we die in kaart vóórdat de glasbewassing van start gaat. Ook onderzoeken we regelmatig of jouw verwachtingen nog steeds hetzelfde zijn.

Glazenwasser nodig? Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over glasbewassing? Of wil je een afspraak inplannen? Laat dan direct je contactgegevens achter. Zodat een van onze specialisten contact kan opnemen. Kleine moeite voor ons, passend advies voor jou.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391

Veelgestelde vragen over zakelijke glasbewassing

Wat is glasbewassing?

Bij glasbewassing reinigt een goede glazenwasser de ramen en glazen oppervlakten van een gebouw. Zoals een bedrijfspand. Het doel is om het glas schoon en helder te houden. Dit zorgt voor het behoud van een goede uitstraling, en dat de ruiten, het glas en het kozijnwerk jarenlang meegaat.

Waarom glasbewassing?

Glasbewassing is belangrijk voor jouw bedrijfspand. Je zorgt namelijk voor een goede eerste indruk bij (nieuwe) klanten, partners en medewerkers. Bovendien zorgt regelmatig wassen ervoor dat ruiten en kozijnen langer meegaan, en dat de gebruikers van het pand hun uitzicht behouden. Dit zorgt ervoor dat de waarde van het bedrijfspand blijft behouden.

Wat is een normale prijs voor een glazenwasser?

Hoe een glazenwasser werkt en wat de gemiddelde kosten zijn, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de grootte en de staat van het gebouw. Maar ook of de glazenwasser alleen binnen, buiten of beiden moet verzorgen. Wil je precies weten wat de prijs is voor jouw bedrijfspand? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We adviseren je graag over passende werkzaamheden en de bijbehorende prijs.

Hoe werkt glasbewassing bij Vebego Cleaning Services?

Bij Vebego vinden we het belangrijk dat onze werkzaamheden bij jou aansluiten. Daarom gaan we eerst met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Ook inventariseren we het bedrijfsgebouw om inzicht te krijgen in wat er precies qua glasbewassing nodig is. Vervolgens ontvang je van ons een werkwijze en bijbehorende planning van ons, zodat je inzicht krijgt in hoe we te werk gaan. Wanneer je akkoord gaat, starten onze ervaren glazenwassers met de werkzaamheden, afgestemd op de afgesproken planning. Ook evalueren we samen met jou ons werk regelmatig, zodat we dit kunnen aanpassen als dat nodig is.

Bekijk het nieuws over glasbewassing

Toverland Fenix Achtbaan Reinigen Glas En Gevel Hoofdfoto (1)

Van Ramen tot Rollercoasters: De diversiteit van Glas & Gevel

< 1 min.
Van Ramen tot Rollercoasters: De diversiteit van Glas & Gevel
Untitled Design (5)

Glazenwassers Schiphol omarmen innovatie met pilot Exoskelet

< 1 min.
Glazenwassers Schiphol omarmen innovatie met pilot Exoskelet
65D33822 2066 4839 B905 C7fd9666a809

Exoskelet is forse investering waard

< 1 min.
Exoskelet is forse investering waard