Totaal gevelmanagement

Maak jij je zorgen om de buitenschil van je bedrijfspand? Niet meer nodig. Bij Vebego word jij namelijk volledig ontzorgd. Op het gebied van gevelmanagement. Wij zorgen voor preventief, periodiek onderhoud, jij behaalt succes met je bedrijf. Dankzij de juiste uitstraling van het pand.

 • Duurzaam door een lange levensduur van afwerkmaterialen
 • Waardevermeerdering van jouw bedrijfspand
 • Volledig ontzorgd op gevelmanagement
Neem contact op
VEBEGO Totaal Gevelmanagement 2

Certificaten en keurmerken

Wij streven naar het allerbeste. Zodat jij geniet van great results. Wij dragen met trots onze certificering en keurmerken. Waaronder het VCA- en SCL-certificaat voor glas- en gevelmanagement.

Bekijk alle certificaten en keurmerken
Certificaten En Keurmerken Vebego Cleaning Services

Wat is preventief onderhoud?

De meeste bedrijven laten gemiddeld genomen elke 3 tot 5 jaar groot onderhoud uitvoeren aan de gevel (correctief onderhoud). Misschien nog een kleine reparatie of glazenwasbeurt tussendoor. Structureel onderhoud is er echter niet. Dat is zonde. Het terugbrengen van de gevel in de gewenste staat kost onnodig veel geld. En het is ingewikkelder. Hoe langer je wacht, hoe lastiger het wordt om de gevel zijn oorspronkelijke, frisse uitstraling te geven. En dan hebben we het niet eens gehad over de mogelijke gebreken die ongezien verergeren.

Daarom is onderhoud noodzakelijk. Preventief onderhoud (preventive maintenance) om precies te zijn. Met het gevelmanagement van Vebego. Voor een vast bedrag per jaar, zorgen wij ervoor dat jouw gevel continu tiptop in orde is. Het hele jaar door. Afgestemd op jouw specifieke behoeften, op basis van een preventief onderhoudsplan.

 • Borging van de waarde van vastgoed
 • Altijd de juiste uitstraling van de gevel
 • Meer onderhoud, minder kosten
 • Langere levensduur van afwerkmaterialen
 • 24/7 inzicht in de werkzaamheden via onze digitale klantportal
 • Duurzame aanpak

Gebouwen periodiek onderhouden: de aanpak van Vebego

Zelf de volledige gevel onderhouden van je bedrijfspand. Dat is een flinke klus. Wij nemen het werk graag uit handen. Voor het gehele proces. Met correct onderhoud via totaal gevelmanagement. Maak kennis met onze werkwijze.

VEBEGO Totaal Gevelmanagement

Een preventief onderhoudsplan voor great results

Met totaal gevelmanagement houden wij de gevel van je gebouw in optimale conditie. Hoe? Door regelmatig klein onderhoud uit te voeren. Van de gehele gevel tot afzonderlijke gevelelementen. Omdat dit greater results oplevert dan periodiek groot onderhoud. We inspecteren, repareren en reinigen direct kleine aanwezige gebreken. Hierdoor blijft de uitstraling van jouw vastgoed op peil. En bespaar je op de lange termijn op de onderhoudskosten. Het is de investering waard.

Het benodigde onderhoud voor je gevel op één plek

Bij Vebego wordt je volledig ontzorgd op het gebied van gevelmanagement. Bij ons vind je alles onder één dak. En blijf je up-to-date met je persoonlijke bedrijfsaccount via het klantenportaal.

Door periodieke gevelinspectie worden kleine gebreken ontdekt. Zodat we die voor je kunnen herstellen vóórdat ze groter worden. Gevelreiniging nodig? Of is de buitenkant toe aan technisch gevelonderhoud? Ook dan ben je bij Vebego aan het juiste adres. Zelfs voor glasbewassing.

Hogedrukreiniging

Bij hardnekkige vervuiling is hogedrukreiniging een beproefde methode. Hogedrukreiniging is effectief voor het verwijderen van vele soorten vervuiling. 

Lees meer

Ervaar de voordelen van periodiek onderhoud via Vebego

Dankzij preventief onderhoud van Vebego word jij volledig ontzorgd. Great! Het biedt je echter meer voordelen. Ontdek het zelf.

 • Behoud de waarde van vastgoed
  Met een onderhouden bedrijfspand maak je een goede eerste indruk. En is alles technisch in orde. Beide zorgen ervoor dat jouw vastgoed waarde behoudt.
 • Op maat gemaakt
  Verschillende soorten behoeften betekent verschillende soorten onderhoud. Daarom ontvang je een op maat gemaakte werkwijze en planning. Aanpassingen nodig? Daar zorgen we voor.
 • Meer onderhoud, minder kosten
  We komen vaker langs voor regelmatig onderhoud. Om kleine problemen direct te verhelpen. Zo bespaar jij op de lange termijn zowel tijd als kosten.
 • Langere levensduur
  Door afwerkmaterialen regelmatig te onderhouden, gaan ze langer mee. En zijn ze minder vaak aan vervanging toe. Dat scheelt jou geld.
 • 24/7 inzicht in de werkzaamheden
  Houd bij wanneer het gevelonderhoud gepland is. En wat de status is. Gemakkelijk via je persoonlijke bedrijfsaccount in het klantenportaal. Waar en wanneer je maar wilt.
 • Duurzame aanpak
  We beoordelen continu onze gevelreiniging- en andere schoonmaakactiviteiten. Zo zorgen we samen met jou voor een duurzame samenleving. En een schoner milieu.

Samenwerken?

Wil je meer weten over ons preventief onderhoud? Laat je contactgegevens achter. Een van onze specialisten neemt contact met je op. Om jou te voorzien van een passend advies.

Contact
Andere services
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391

Veelgestelde vragen over preventief onderhoud

Wat valt onder preventief onderhoud?

Onder preventief onderhoud vallen alle taken die je uitvoert om een gevel in topconditie te houden. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudstaken als gevelinspectie, gevelreiniging, glasbewassing en technisch gevelonderhoud. Het doel is om de kans op schade aan de gevel te beperken en dat de uitstraling van een gevel constant blijft.

Waarom is preventief onderhoud belangrijk?

Preventief onderhoud is belangrijk om de gevel in goede conditie te houden. Dit zorgt er onder andere voor dat de vastgoedwaarde blijft behouden, de gevel een goede uitstraling heeft, je minder kosten kwijt bent op de lange termijn en de materialen veel langer meegaan.