Totaal gevelmanagement

Verantwoording nemen en krijgen voor een totaaloplossing. Dat is voor ons great work. We zorgen dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de buitenschil van je pand. Met totaal gevelmanagement dragen we bij aan jouw succes. Aan de waarde van je vastgoed. Aan de juiste uitstraling van je pand. Voor meer opbrengst uit onderhoud en een langere levensduur van afwerkmaterialen.  

Vebego Cleaning Service geeft je maatwerk. We onderzoeken steeds opnieuw. Om te borgen dat we altijd dat doen wat jij nodig hebt. En nodig vindt.

Terug naar glas- en gevelmanagement
Totaal Gevelmanagement 2

Totaal gevelmanagement aanpak

Met totaal gevelmanagement houden wij je gevel continu in optimale conditie. In plaats van periodiek groot onderhoud voeren we regelmatig klein onderhoud uit. We inspecteren, repareren en reinigen. Zo houden we de uitstraling van jouw vastgoed op peil en bespaar jij op de lange termijn aanzienlijk op onderhoudskosten. 

 

Gemiddeld voeren bedrijven elke 3 tot 5 jaar groot onderhoud uit aan hun gevels. Misschien nog een kleine reparatie of een glazenwasbeurt tussendoor, maar van structureel onderhoud is vaak geen sprake. Dat maakt een grote onderhoudsbeurt niet alleen duurder, maar ook complexer. Vervuiling slijt namelijk steeds meer in. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om de gevel weer zijn oorspronkelijke, frisse uitstraling te geven. Daarom ontwikkelden wij totaal gevelmanagement. Voor een vast bedrag per jaar zorgen wij ervoor dat jouw gevel het hele jaar door tiptop in orde is.

Alles onder één dak

We verzorgen alles wat met de uitstraling en het onderhoud van je gevel te maken heeft. Van glasbewassing tot technisch gevelonderhoud. Door regelmatige gevelinspectie en gevelreiniging, komen we kleine gebreken snel op het spoor en herstellen we deze voordat ze groter worden. Alles onder één dak en vooral kostenbesparend.

  • Borging van de waarde van vastgoed
  • Altijd de juiste uitstraling van de gevel
  • Meer onderhoud, minder kosten
  • Langere levensduur van afwerkmaterialen
  • 24/7 inzicht in de werkzaamheden via onze digitale klantportal
  • Duurzame aanpak

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze glas- en gevelspecialisten. Wij vertellen je graag meer over totaal gevelmanagement.

Contact
Andere services
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391