Interieurbeplanting & groenverzorging

Dat Vebego Cleaning Services meer is dan een schoonmaakbedrijf blijkt uit onze vele aanvullende diensten, oftewel: great work+. Interieurbeplanting en groenverzorging maken hier ook deel van uit. Via onze geselecteerde partner zorgen wij voor mooie bloemen en planten, volledig afgestemd op jouw interieur. Ook het dagelijkse onderhoud nemen wij graag uit jouw handen. 

PLACEHOLDER

Gezonde werkomgeving 

Als het gaat om interieurbeplanting zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een ontwerp voor diverse ruimtes in jouw kantoorpand tot de levering en plaatsing van de planten en/of bloemen en het dagelijkse onderhoud zelf. Wij regelen het voor je. Voor onze medewerkers een extra taak naast het schoonmaakwerk zelf, voor jou een stukje gemak én duurzame keuze. 

Kantoorplanten geven sfeer, hebben een zuivere werking en verbeteren de luchtkwaliteit. Interieurbeplanting is dus altijd een goede keuze voor een inspirerende werkomgeving. Daarbij dragen planten en bloemen bij aan de gezondheid van medewerkers en dat leidt uiteindelijk tot minder verzuim. 

Groene service 

Door interieurbeplanting en groenverzorging aan Vebego Cleaning Services uit te besteden, heb je ook daar geen omkijken meer naar. Één partij, één factuur, één aanspreekpunt. Alles loopt via Vebego Cleaning Services. Wel zo gemakkelijk. En bovendien ook duurzamer. Onze schoonmakers zijn namelijk al in jouw pand aanwezig, terwijl een externe groenverzorger speciaal naar jouw locatie moet reizen. Win-win! 

Met interieurbeplanting & groenverzorging door Vebego Cleaning Services:

  • creëer je een gezonde werkomgeving voor jouw medewerkers
  • geef je schoonmakers extra taken, waardoor het werk afwisselend blijft
  • word je ontzorgt in de levering, plaatsing en verzorging van de planten
  • heb je één partij om mee te schakelen, die jouw wensen al kent
  • hoef je zelf niet meer onderhoud te doen, waardoor je tijd bespaart