Vebego Cleaning Services in de transport en logistiek

Geen vertraging oplopen. Dat vinden we great work. Met schoonmaak in de transport & logistiek zorgen we dat jouw werk blijft doorgaan. Op tijd en met de kwaliteit die jouw klanten van je verwachten. We hebben jarenlange ervaring. Tegelijkertijd hebben we iedere dag de ambitie om beter te worden.  

Iedere dag beter betekent voor ons dagelijks blijven werken aan onze eigen logistiek. Vebego Cleaning Services zorgt voor altijd goed schoon. Op de juiste plek, op het juiste moment en met het juiste aantal mensen. Ook als we maar twee minuten hebben ‘to get the job done’. 

Terug naar sectoren
Sector Transportlogistiek Header

Maatwerk in transport & logistiek schoonmaak

Great work. Dat is continu onderzoeken hoe we ons kunnen verbeteren. Met great results. Om de diensten van Vebego Cleaning Services naadloos aan te laten sluiten op dat wat jij nodig hebt om goed te zijn voor je klanten en medewerkers. Ook als je behoeftes veranderen. 

 

We kijken ook – samen met jou – hoe we schoonmaak in de transport en logistiek kunnen innoveren. Maar alleen als het jou een beter schoonmaakresultaat oplevert. Zo is maatwerk altijd onze standaard voor schoonmaak. 

Medewerkers ontwikkelen en binden

Vebego Cleaning Services zorgt goed voor mensen, omdat zij goed voor jou zorgen. We geven ze mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Om steeds beter te worden in wat ze doen. We geven ze ook voldoende uren om een goed bestaan te hebben en op te bouwen. Ook bij opdrachten waar we veel op- en afschalen.

 

Great jobs. We willen mensen kansen geven en ze aan ons binden. Om samen great work te verrichten. Voor jou.

Sector Transportlogistiek Openbaarvervoer Treinschoonmaak

Openbaar vervoer

Alles draait om de dienstregeling. We richten onze schoonmaakdienstverlening zo specifiek in op de wensen van reizigers, zodat ze zo prettig mogelijk van A naar B komen.

Lees meer
Luchthaven 2

Luchthavens

We begrijpen de steeds veranderende dynamiek van luchthavens. De balans tussen veiligheid en beleving. Elke dag leveren wij een positieve bijdrage aan iedere reis.

Lees meer

Kracht van ons collectief

Vebego Cleaning Services is actief in tal van sectoren. Dat helpt ons jou te helpen. Maatwerk vinden we namelijk ook ervaringen delen. Inspiratie delen met collega’s. We pikken wat op van onze diensten in de industrie om te gebruiken bij schoonmaak in het onderwijs. Of we kijken naar hoe we ervaringen uit ons werk in kantoren kunnen toespitsen op bijvoorbeeld dagschoonmaak in recreatie. De kracht van ons collectief dus. We laten jou er met liefde van meeprofiteren. Op maat.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak in de transport en logistiek.

Contact Hygiëne en schoonbeleving
Contact