Evenementen schoonmaak

Alles draait om dat ene moment. Het moment waarop de lichten aanspringen en de show begint. Vebego Cleaning Services werkt naar dat moment toe. Al lang voordat de show begint. En direct na afloop begint onze voorbereiding op het volgende evenement. Zo dragen we bij aan jouw succes. Aan volle zalen. Aan de reputatie die je gewild maakt bij artiesten, organisatoren en bookers.

Terug naar hygiëne en schoonbeleving
Events 2

Maatwerk

We werken iedere dag hard om steeds een beetje beter te worden. Om onze schoonmaakdiensten aan te passen aan dat wat jij nodig hebt. Om steeds slimmer te worden en je echt maatwerk te leveren. Onze medewerkers zijn je hosts en helpen je veiligheid te borgen. We onderzoeken jouw behoeften en prioriteiten, maar kijken ook naar de reviews. Allemaal om nog beter voor de dag te komen als dat ene moment weer komt. Bij alles wat we doen, denken we bovendien aan onze impact op het milieu, de samenleving en onze eigen collega’s.

Veiligheid

Op grote evenementenlocaties, waar duizenden bezoekers tegelijkertijd samen zijn, gelden strenge veiligheidsregels. Die volgen we. Zowel tijdens de schoonmaakpieken als na afloop van jouw event. De dag of avond is geslaagd als het hele plaatje klopt: van een leuke sfeer en mooie uitstraling tot een schoon en veilig gevoel. Daar dragen wij graag aan bij. 

Op- en afschalen

We kennen de hoge pieken bij evenementen. We maken veel schoon in korte tijd, waardoor we op sommige momenten met veel mensen aan het werk zijn. In de voorbereiding op een show hebben we misschien 15 mensen nodig, tijdens en direct na de show ineens 100 en in de nacht na afloop nog maar vijf. Tempowisselingen dus. Op- en afschalen. Vebego Cleaning Services is erop voorbereid.

Voor- en nacalculaties

Voor iedere productie maak jij een begroting. Daarmee helpen we je, door vervelende verrassingen te voorkomen. We meten evenementenlocaties altijd helemaal in en klokken werk bij verschillende vervuilingsgraden. Maatwerk dus. Zo geven we je een accurate voorcalculatie en voorkomen we grote verschillen in de uiteindelijke factuur. Een voorbeeld van hoe we onze expertise inzetten voor jou.

  • Flexibel op- en afschalen
  • Schone evenementenlocatie
  • Transparante aanpak
  • Veiligheid voorop
  • Proactieve partner
  • Taakintegratie

Greatwork+

Dieptereiniging sanitair

Iedere organisatie wil dat medewerkers, gasten en overige bezoekers kunnen rekenen op schoon en fris sanitair. Met ons vaste werkprogramma zorgen we daar al voor. Maar van tijd tot tijd is een grondige dieptereiniging sanitair hard nodig. Vuil, zeepresten en bacteriën kruipen in de voegen van vloeren en wanden, waardoor op termijn nare geur- en schimmelproblemen ontstaan. En dat wil je uiteraard voorkomen. 

Lees meer

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over evenementen schoonmaak.

Contact
Andere services
Contact