Evenementen schoonmaak

Evenementen draaien om beleving en ervaring. Het is een ontmoeting tussen artiest(en) en bezoeker(s). Beide moeten dus op orde zijn. Vebego Cleaning Services weet hoe belangrijk de optimale bezetting van je evenemententerrein is. En je imago. Daarom zorgen wij voor evenementenschoonmaak. Van concert- tot festivalschoonmaak. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

 

 • Op- en afschalen op de momenten wanneer dat nodig is
 • Evenementenschoonmaak met maatwerk als standaard
 • Schoonmaakdiensten met veiligheid als uitgangspunt
Neem contact op
Werken bij Vebego
Vebego Evenementen Schoonmaak 5

Certificaten en keurmerken

Vebego levert al jaren great work in de evenementenbranche. Onze certificaten en keurmerken onderbouwen dit. En daar zijn we trots op. Ontdek ze zelf.

Bekijk alle certificaten en keurmerken
Certificaten En Keurmerken Vebego Cleaning Services

Vebego: dé expert in schoonmaak voor evenementen

Vebego maakt van elk bezoek een feestje. We zorgen voor een vlekkeloos entree. Schone zitplaatsen. Frisse sanitaire voorzieningen. Ook weten we precies hoe we moeten presteren onder druk. Zonder dat jij en bezoekers hinder ondervinden. Dit allemaal dankzij onze jarenlange ervaring in schoonmaak voor evenementen. Bij diverse locaties in Nederland. Want schoonmaken in de evenementenbranche is meer dan kwaliteit leveren. Het gaat om de beleving als geheel. En ervoor zorgen dat onze mensen betekenisvol werk hebben. Zodat jij geniet van great results.

Evenementen Schoonmaak

Wij maken schoon voor vele partners

Vebego Evenementen Schoonmaak 1

Een evenementenlocatie schoonmaken met hospitality als uitgangspunt

De juiste beleving creëren. Met de juiste acties. Daar draait het om bij evenementenschoonmaak. Of het nu vóór, tijdens of na de show is. Tijdens het optreden kijken we wat er om ons heen gebeurt. We verwijderen rondslingerende flesjes en ander afval, en staan bezoekers te woord. En na de show? Dan maken onze collega’s meters, soms tot diep in de nacht. Want het gebouw moet de volgende dag schoon zijn.

Vebego Evenementen Schoonmaak 2

Op- en afschalen, afgestemd op de situatie

Tijdens de schoonmaak van evenementen is snel schakelen een must. Zeker bij hoge pieken. Vebego is erop voorbereid. We maken veel schoon in korte tijd. Hierdoor zijn we op bepaalde momenten met veel mensen aan het werk. Tijdens de voorbereidingen van een show hebben we bijvoorbeeld vijftien mensen nodig. Tijdens en direct na de show schalen we op naar 100. En in de nacht na afloop nog maar vijf. Flexibel inzetbare teams dus.

Vebego Evenementen Schoonmaak 3

Op maat gemaakt schoonmaakplan

Elk evenement is anders. Dat vraagt om een flexibele aanpak. We onderzoeken samen met jou wat jij nodig hebt. Van het legen van prullenbakken tot aanvullende diensten als specialistisch vloeronderhoud. Ook kijken we naar de reviews van bezoekers. Om ervoor te zorgen dat jij nóg beter voor de dag komt. Begroting opstellen? We denken graag met je mee, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Dat is het maatwerk dat je bij Vebego krijgt.

Vebego Evenementen Schoonmaak 4

Veiligheid voorop

Grote evenementenlocaties worden vaak druk bezocht. Er gelden dus strenge veiligheidsregels. Vebego heeft oog voor die veiligheid. Zowel tijdens de schoonmaakpieken als na afloop van het evenement. Altijd. De dag of avond is pas geslaagd als het evenement goed is verlopen. Van een leuke sfeer en mooie uitstraling. Tot een schoon en veilig gevoel. Daar dragen we graag aan bij.

Waarom Vebego als schoonmaakpartner?

 • Jarenlange ervaring
  Wij zijn een van de beste professionele schoonmakers met jarenlange kennis.
 • Beleving en hospitality
  Wij richten ons op het creëren van de juiste beleving.
 • Positief imago
  Wij maken je evenement schoon, zodat jij een positieve indruk maakt.
 • Hoge kwaliteit
  Wij houden de hygiëne- en schoonbeleving op constant niveau.
 • Flexibel op- en afschalen
  Piek momenten en dagelijkse werkzaamheden, het hoort erbij!
 • Proactieve partner
  Wij denken mee over beter en slimmer werken.
VEBEGO Evenementen 2

Greatwork+

Dieptereiniging sanitair

Iedere organisatie wil dat medewerkers, gasten en overige bezoekers kunnen rekenen op schoon en fris sanitair. Met ons vaste werkprogramma zorgen we daar al voor. Maar van tijd tot tijd is een grondige dieptereiniging sanitair hard nodig. Vuil, zeepresten en bacteriën kruipen in de voegen van vloeren en wanden, waardoor op termijn nare geur- en schimmelproblemen ontstaan. En dat wil je uiteraard voorkomen. 

Lees meer

Samenwerken?

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar welke schoonmaakwerkzaamheden we meer voor je kunnen oppakken, zoals voor dagrecreatie? Laat dan je contactgegevens achter. Een van onze hygiëne- en schoonbelevingspecialisten staat je graag te woord.

Neem contact op
Contact

Nieuws evenementen schoonmaak

Collage DDVDS Def Kl

De Dag van de Schoonmaker 2024 in beeld

< 1 min.
De Dag van de Schoonmaker 2024 in beeld
IMG 8238

Vebego collega’s tonen sportiviteit én verbinding tijdens Zuidas Run

< 1 min.
Vebego collega’s tonen sportiviteit én verbinding tijdens Zuidas Run
Mitch En Chantal Bij VLM

Iedereen kan meedoen tijdens Vebego Limburgs Mooiste

< 1 min.
Iedereen kan meedoen tijdens Vebego Limburgs Mooiste

Veelgestelde vragen over evenementenschoonmaak

Hoe belangrijk is schoonmaken voor evenementen?

Schoonmaken is belangrijk voor evenementen, omdat het bijdraagt aan een succesvolle dag of avond. Door de locatie schoon te houden, zorg je voor een positieve beleving voor bezoekers en een goede reputatie voor jezelf. Bovendien helpt schoonmaken bij het creëren van een gezond en veilig event, en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Welke diensten biedt een schoonmaakbedrijf als Vebego?

Vebego helpt je bij het reinigen van jouw event, vóór, tijdens en na de show. Bijvoorbeeld door het schoonmaken van sanitaire voorzieningen, het legen van overvolle prullenbakken en het reinigen van de vloeren. We zorgen ervoor dat de hygiëne continu tiptop in orde is. Maar we doen meer. We zorgen voor een goede beleving voor bezoekers en staan ze graag te woord. Zo wordt recreatie een ultieme beleving.