Schoonmaak in dagrecreatie

Mensen genieten het meest van een dagje uit in een schone omgeving. In een omgeving waar ze zich alleen maar hoeven te concentreren op de ervaring. Of het nu gaat om een bezoekje aan een museum, shoppen in een outlet center of iets anders. Maatwerk is altijd onze standaard voor schoonmaak in dagrecreatie, op plaatsen waar mensen in hun vrije tijd samenkomen. 

Vebego Cleaning Services heeft jarenlange ervaring met dat wat mensen zoeken tijdens een dagje weg. We richten onze dienstverlening zo in, dat we precies doen wat jouw gasten helpt te ontspannen. Waardoor jij dus uitblinkt. Dat is voor ons great work.

Neem contact op
Dagrecreatie 1

Positieve ervaringen creëren

Vebego Cleaning Services verzorgt recreatie schoonmaak in tal van musea, theaters en andere omgevingen waar mensen samen van hun vrije tijd genieten. Die ervaring willen we zo positief mogelijk maken. Schoon moet dus vanzelfsprekend zijn. Dat betekent: nette vloeren, hygiënisch sanitair en lege prullenbakken. Maar ook een representatieve uitstraling, vriendelijke service en goede faciliteiten. Op basis van jouw behoeften en prioriteiten. 

Schoonmakers spelen een zichtbare rol in de sfeer van dagrecreatie omgevingen. Of het nu gaat om schoonmaken in een outlet of tijdens een event. We leren onze medewerkers om op een andere manier te kijken naar de kwaliteit van schoon. Zodat we samen great results kunnen leveren. En steeds een beetje beter worden. 

Meer dan schoon

Schoonmaak is een belevingsvak. Een vak waar wij onze medewerkers zorgvuldig in opleiden. Omdat we meer voor jou en jouw bezoekers willen betekenen. Op het gebied van duurzaamheid bijvoorbeeld. Onze ruime ervaring in dagrecreatie schoonmaak heeft ons laten zien wat belangrijk is. Van het grotere plaatje tot de kleinste details. 

 

Tijdens een gezellig dagje uit zorgen we er samen voor dat jouw bezoekers een blijvende mooie herinnering maken. Die herinnering begint bij een schone en veilige omgeving, waar jouw bezoekers zich welkom voelen. Van outlet en theater tot museum. Wij zijn er op al die plekken, om positief bij te dragen aan een leuke ervaring.

Vebego Cleaning Services

  • beweegt flexibel mee in de dynamiek op jouw locatie
  • vormt één team dat schoonmaak van a-z organiseert
  • communiceert open en eerlijk om samen beter te worden
  • ziet waarde in ketensamenwerking en neemt initiatief
  • biedt maatwerk als standaard voor het beste resultaat
  • staat voor een goede en efficiënte facilitaire dienstverlening

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak in dagrecreatie.

Neem contact op
Contact