Great work in verschillende sectoren

Verschillende mensen hebben verschillende behoeften. Dat maakt schoonmaken in verschillende sectoren great work. Maatwerk ook, in het geval van Vebego Cleaning Services. We zetten onze specifieke kennis in om ons te specialiseren. We leveren maatwerk op klantniveau, op basis van onderzoek dat we bij iedere opdrachtgever doen. Zo dragen we altijd optimaal bij aan het resultaat en succes van onze opdrachtgevers.

Vebego Kantoor Schoonmaken (Hoofdfoto)
VEBEGO Kantoor Schoonmaken 5

Kantoren

De partner in kantoor schoonmaak die je great work levert. Een gezonde en prettige werkomgeving die bijdraagt aan jouw employer brand. Maatwerk als standaard, ook als jouw behoeftes veranderen.

Lees meer
Sector Onderwijs HBO

Onderwijs

In een leeromgeving waar alles draait om ontwikkeling, zetten we ons elke dag in om onderwijs schoonmaak te verbeteren. Op maat. Met onderzoek en innovaties. Maar ook door aandacht voor duurzaamheid.

Lees meer
Verblijfsrecreatie Hotel Schoonmaken

Recreatie

Met recreatie schoonmaak dragen wij bij aan een positieve ervaring. Blije gasten die genieten van een dagje uit in een schone en veilige omgeving. Waar het niet alleen draait om hygiëne, maar ook om de juiste beleving.

Lees meer
Vebego Schoonmaakdiensten Food Home Header

Industrie

Binnen industriële omgevingen draait alles om continuïteit. Processen die veilig blijven doorlopen om resultaten te optimaliseren. Als dé expert in industriële schoonmaak zorgen wij daarvoor. Op maat.

Lees meer
Sector Transportlogistiek Openbaarvervoer Treinschoonmaak

Transport & logistiek

Reizigers verwachten schoon en veilig vervoer. Voor een prettige en zorgeloze reis. En een tijdig vertrek. Met schoonmaak in de transport & logistiek zorgen we daarvoor. Maatwerk als standaard.

Lees meer
Overheid 1

Overheid

Schoonmaak voor de overheid. Van gemeentegebouwen en waterschappen tot brandweerkazernes en defensie. We onderzoeken hun schoonmaakbehoeften en verbeteren ons schoonmaakwerk.

Lees meer

Maatwerk als standaard

Schoonmaakmaatwerk  als standaard. We onderzoeken continu hoe we ons kunnen verbeteren. Met great results. Om de diensten van Vebego Cleaning Services naadloos aan te laten sluiten op de klantreis van jouw unieke klanten of gasten en medewerkers. Ook als hun behoeften veranderen, want we weten dat niets blijft wat het is.

 

We kijken ook – samen met jou – hoe we schoonmaak kunnen innoveren. Maar alleen als het jou een beter schoonmaakresultaat oplevert en geen negatieve impact heeft op duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Green work. Zo is maatwerk altijd onze standaard voor schoonmaak op plaatsen waar mensen werken of te gast zijn.

 

Maatwerk leveren we ook door fors te investeren in onze mensen. Met great jobs. Om ze te laten groeien en de ruimte te geven om goed te zijn in wat ze doen. Zij zijn de mensen die goed zijn voor jouw resultaat, omdat Vebego Cleaning Services goed voor hen zorgt.

Kracht van het collectief

Vebego Cleaning Services is actief in tal van sectoren. Dat helpt ons jou te helpen. Maatwerk vinden we namelijk ook ervaringen delen. Inspiratie delen met collega’s. We pikken wat op van onze diensten in de voedingsmiddelenindustrie om te gebruiken bij schoonmaak in het onderwijs. Of we kijken naar hoe we ervaringen uit ons werk tijdens evenementen kunnen toespitsen op bijvoorbeeld dagschoonmaak in kantoren. De kracht van ons collectief dus. We laten jou er met liefde van meeprofiteren. Op maat.