Cleanroom schoonmaak

Vebego Cleaning Services richt alles in cleanroom schoonmaak op het voorkomen van contaminaties. We zorgen dat onze medewerkers goed uitgerust zijn om hun werk te kunnen doen. En we meten het resultaat van dat werk continu. Allemaal om zeker te weten dat we great work leveren. Maatwerk bovendien.

Op alle belangrijke momenten onderzoeken we ook dat wat jij belangrijk vindt. Om steeds aan te sluiten op jouw unieke situatie. Om te passen in de dynamiek van jouw locatie. Vebego Cleaning Services heeft veel ervaring met schoonmaak in cleanrooms en labs. Toch streven we iedere dag naar nog beter.

Neem contact op
Werken bij Vebego
Cleanroom Reiniging 1 (1)

Contamination control

Bij cleanroomreiniging gaat het erom dat de juiste dingen gebeuren. Op optimale momenten, met minimale verstoring. Die kwaliteit en ervaring brengt Vebego Cleaning Services tijdens het schoonmaken van jouw cleanrooms of labs. Vakexpertise, goed opgeleide mensen en aantoonbaar geschikte middelen en materialen zijn de onmisbare basis. Maar we kijken verder. En willen blijven verbeteren. Om nóg meer in control te zijn. Zo richten we onze schoonmaakdienstverlening steeds beter en effectiever in, op basis van data en kennis. Samen met jou! 

Specialistisch werk

Binnen cleanrooms en labs vormen stofdeeltjes en micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels en gisten, het risico tot contaminatie. Die contaminatie kan jouw productieproces of eindproduct negatief beïnvloeden. Cleanroomreiniging is specialistisch werk. Dat wat we doen, verschilt per ruimte. Daarom is het altijd maatwerk. Bij Vebego Cleaning Services werken mensen met veel kennis (ISO 1-9 en GMP-eisen) en jarenlange ervaring, die goed kunnen omgaan met de vereisten in cleanrooms, maar ook met de middelen en materialen die we daar gebruiken. Daar zorgen wij voor. 

Farma 2

Farmaceutische industrie

We verwijderen stofdeeltjes én micro-organismen binnen jouw cleanrooms en labs voor optimale performance.

Lees meer
Elektrotechnische Industrie 1

High Care industrie

We gaan contaminatie in jouw cleanrooms tegen, zodat er geen enkele verstoring binnen jouw productieproces is. 

Lees meer

Hygiëne expert

  • is marktleider in cleanroom schoonmaak
  • gebruikt de juiste middelen en materialen
  • beschikt over goed opgeleide mensen
  • hanteert een specialistische aanpak
  • deelt kennis en ervaringen
  • heeft diverse meetmethoden om te monitoren en optimaliseren

Bekijk ons Cleanroom visie magazine

Mockup Cleanroomvisiemagazine (2)

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over cleanroom schoonmaak.

Contact
Andere services
Contact

Meer over cleanrooms:

Blog Cleanroom Meten Weten

Cleanroom schoonmaak verbeteren? Meten is weten!

< 1 min.
Cleanroom schoonmaak verbeteren? Meten is weten!
Metenisweten1

Schoonmaken met extreme precisie in cleanrooms

< 1 min.
Schoonmaken met extreme precisie in cleanrooms