Vebego Cleaning Services in kantoren

Het gebruik van kantoorgebouwen is in transitie. Standaard werkplekken verdwijnen en creatieve hubs ontstaan. Mensen komen er meer om te ontmoeten, te netwerken en zich te laten inspireren. Diezelfde mensen hebben dus andere behoeftes.

In een wereld met zoveel dynamiek, zoek je de schoonmaakpartner die je great work levert. Maatwerk als standaard, ook als de wereld verandert. Precies dat is wat Vebego Cleaning Services je geeft. Great work. De werkomgeving die bijdraagt aan jouw employer brand.

Terug naar sectoren
Kantoren 1

Maatwerk in kantoor schoonmaak

Great work. Dat is continu onderzoeken hoe we ons kunnen verbeteren. Met great results. Om de diensten van Vebego Cleaning Services naadloos aan te laten sluiten op dat wat jij nodig hebt om goed te zijn voor je klanten en medewerkers. Ook als je behoeftes veranderen.  

 

We kijken ook – samen met jou – hoe we kantoor schoonmaak kunnen innoveren. Maar alleen als het jou een beter schoonmaakresultaat oplevert. Zo is maatwerk altijd onze standaard voor schoonmaak. 

 

Maatwerk leveren we ook door fors te investeren in onze mensen. Met great jobs. Om ze te laten groeien en de ruimte te geven om goed te zijn in wat ze doen. Zij zijn de mensen die goed zijn voor jouw resultaat, omdat Vebego Cleaning Services goed voor hen zorgt.

Waardecreatie

Vebego Cleaning Services is in de lead als het gaat om schoonmaak in kantoren. Dat spreekt voor zich. We willen samen met jou werken aan steeds beter. Aan nog meer toegevoegde waarde voor jouw resultaat. Door – heel plat – te zorgen dat jij jouw werk goed kunt doen.

 

We werken slim en doelgericht aan steeds beter. Samen met jou, om maatwerk te garanderen.

Data gedreven schoonmaak

Technologie helpt ons om de gebruikersbeleving in jouw pand te verbeteren. Altijd op een efficiënte, slimme en duurzame manier en altijd met duidelijke doelen. Met sensoring en big data kunnen we beslissingen nemen over ruimtegebruik op de lange termijn, maar monitoren we ook het huidige gebruik van je pand. Hier stemmen we onze dienstverlening direct op af, waardoor we zorgen voor maximale efficiency en een betere beleving. Zo zetten we samen de volgende stap in slim en doelgericht beter worden. Kortom: great work.

Ontdek data gedreven schoonmaak

Een gezonde werkomgeving

De werkomgeving is steeds meer een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde in de kantooromgeving en bepaalt vaak of mensen bij je willen blijven werken. Jouw kantoorpand moet voelen als een prettige plek om te verblijven. Daarnaast wil je positief bijdragen aan de gezondheid van je medewerkers. Het is niet alleen maar ‘work hard, play hard’: mensen moeten zich goed en gezond voelen. Zo verbetert de productiviteit, maar ook het werkplezier. Een schone werkplek is dus belangrijk voor het welzijn van je medewerkers.

Great work+

Dieptereiniging sanitair

Iedere organisatie wil dat medewerkers, gasten en overige bezoekers kunnen rekenen op schoon en fris sanitair. Met ons vaste werkprogramma zorgen we daar al voor. Maar van tijd tot tijd is een grondige dieptereiniging sanitair hard nodig. Vuil, zeepresten en bacteriën kruipen in de voegen van vloeren en wanden, waardoor op termijn nare geur- en schimmelproblemen ontstaan. En dat wil je uiteraard voorkomen. 

Lees meer

Kracht van ons collectief

Vebego Cleaning Services is actief in tal van sectoren. Dat helpt ons jou te helpen. Maatwerk vinden we namelijk ook ervaringen delen. Inspiratie delen met collega’s. We pikken wat op van onze diensten in de industrie om te gebruiken bij schoonmaak in het onderwijs. Of we kijken naar hoe we ervaringen uit ons werk in recreatie kunnen toespitsen op bijvoorbeeld dagschoonmaak bij de overheid. De kracht van ons collectief dus. We laten jou er met liefde van meeprofiteren. Op maat.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over kantoor schoonmaak.

Contact Hygiëne en schoonbeleving
Contact