Kantoorschoonmaak

Een kantoorpand is dynamisch; mensen komen en mensen gaan. Een schone werk- en ontvangstplek is dus een must voor een goed imago en visitekaartje. Zoek jij professionele kantoorschoonmaak? Vebego Cleaning Services is jouw schoonmaker voor kantoren. Great work. Met maatwerk als standaard. In welke branche je ook actief bent. Maak kennis met de jarenlange ervaring van Vebego.

 • Een schone werk- en ontvangstplek voor medewerkers en bezoekers
 • Een schoonmaakplan afgestemd op jouw situatie en behoeften
 • Zichtbare schoonmaak tijdens kantooruren
Neem contact op
Vebego Kantoor Schoonmaken (Hoofdfoto)

Certificaten en keurmerken

Wij willen alleen topwerk afleveren. Met resultaat. Wij zijn trots op onze certificering en keurmerken. Geniet van great results, dankzij great work.

Bekijk al onze certificaten en keurmerken
Certificaten En Keurmerken Vebego Cleaning Services
VEBEGO Kantoor Schoonmaken 1

Kantoren schoonmaken met maatwerk als standaard

Jij hebt andere schoonmaakbehoeftes dan een ander. Daarom kijken we samen met jou hoe we (de huidige) kantoorschoonmaak kunnen innoveren. Zodat je goed bent voor jouw medewerkers en klanten. Daar komt maatwerk bij kijken. Ook als je behoeftes veranderen.

Je krijgt van ons een passend schoonmaakprogramma. Dat is afgestemd op jouw doelstellingen, protocollen en uitdagingen. Daarna stelt jouw toegewijde contactpersoon, de teamleider, samen met jou een werkplan op voor de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Of het nu gaat om dagelijkse, wekelijkse of periodieke reiniging. Je profiteert altijd van een doeltreffende en tijdbesparende kantoorschoonmaak met optimale resultaten. Gegarandeerd.

VEBEGO Kantoor Schoonmaken 2

Een kantoor schoonmaken met toegevoegde waarde

Kantorenschoonmaak moet toegevoegde waarde creëren. We willen samen met jou werken aan steeds beter. Door – heel plat – te zorgen dat jij jouw werk goed kunt doen. Dat betekent niet alleen dat we het schoonmaakwerk verbeteren. Maar ook fors investeren in onze collega’s. Met betekenisvol werk. Om ze te laten groeien en hen de ruimte te geven om goed te zijn in wat ze doen. Waardoor jij geniet van een schoon kantoorpand met great results.

Ontdek de ervaring van onze klanten

Great work, great results, great clients. Ben jij tevreden? Dan zijn wij voldaan. Dagelijks zetten we ons in om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ervaar de tevredenheid van eerdere opdrachtgevers.

VEBEGO Kantoor Schoonmaken 3

Een gezonde werkomgeving dankzij kantoorschoonmaak

Jij wilt bijdragen aan de gezondheid van je medewerkers. Jouw kantoorpand moet dus een frisse locatie zijn om te verblijven. Een schoon kantoor is daarom een steeds belangrijkere secundaire arbeidsvoorwaarde. Sterker nog, het bepaalt vaak of mensen bij je willen (blijven) werken. Met de professionele kantoorschoonmaak van Vebego ben je gegarandeerd van een schone werkomgeving. Zodat jij zorgt voor het welzijn van je medewerkers.

VEBEGO Kantoor Schoonmaken 4

Van kantoren schoonmaken in de avonduren naar dagschoonmaak

Zichtbare kantoorschoonmaak. Om direct in te spelen op jouw behoeftes en te zorgen voor een schone beleving bij medewerkers. Daarom zijn onze collega’s niet ‘s avonds aan het schoonmaken, maar overdag. Bovendien kunnen de verlichting en verwarming buiten kantoortijden uit. Niemand hoeft namelijk meer in het kantoorpand te zijn. Hierdoor dragen we samen bij aan een schoner milieu.

Kantoorschoonmaak met een plus: great work+

Great work. Dat is wat Vebego is. We stellen hoge normen. Om jou nóg beter van dienst te zijn. Het schoonmaken van een kantoor stopt niet bij het dweilen van de vloeren. Het gaat veel verder. Maak kennis met onze specialistische reiniging: great work+.

Great work+

Dieptereiniging sanitair

Elke organisatie wil dat medewerkers, gasten en andere bezoekers die op locatie komen, kunnen rekenen op schoon en fris sanitair. Met ons vaste werkprogramma zorgen we daarvoor. Van tijd tot tijd is echter een grondige dieptereiniging van het sanitair hard nodig. Vuil, zeepresten en bacteriën kruipen in de voegen van vloeren en wanden. Waardoor op termijn nare geur- en schimmelproblemen ontstaan. Dat wil je voorkomen.

Lees meer

De kracht van ons collectief

Wij maken bedrijven schoon, in allerlei sectoren. Van marketing agencies tot ICT-bedrijven. Deze veelzijdige ervaringen helpen ons om jou te helpen. Maatwerk is ook het leren en delen van eerdere taken. We pikken wat op van onze diensten in de industrie om te gebruiken bij schoonmaken in het onderwijs. Of we kijken naar hoe we ervaringen uit ons werk in recreatieschoonmaak kunnen toespitsen op bijvoorbeeld schoonmaken bij de overheid. Dat is de kracht van ons collectief. We laten jou er met liefde van meeprofiteren. Op maat.

Meer dan kantoren schoonmaken

We doen meer dan alleen het schoonmaken van kantoren. Vebego is dé lead in de schoonmaakbranche. Ben je toch op zoek naar iets anders? Ook dan zit je bij ons goed. Wat voor soort schoonmaakdiensten je ook zoekt. Vebego heeft het in huis.

Naar alle schoonmaakdiensten
Evenementen
 • Een schone beleving voor medewerker en bezoeker
 • Schoonmaak voor, tijdens en na de show
 • Een schone omgeving, constant op niveau
Lees meer
Cleanroom
 • Minimale verstoring van bedrijfswerkzaamheden
 • Aangepast aan de dynamiek van jouw locatie
 • Professionele reiniging door specialisten
Lees meer
Voedingsmiddelen industrie
 • Kennis van de strenge standaarden in de branche
 • Afgestemd op de productie van jouw bedrijf
 • Protocolgestuurde schoonmaak
Lees meer
Trein
 • Zichtbare schoonmaak in rijdende treinen
 • Calamiteitenteam voor ad-hocsituaties
 • Graffiti reiniging
Lees meer
Vliegveld
 • Opgeleide collega’s voor gastgerichte dienstverlening
 • Flexibel en continu aangepast op passagiersstromen
 • Reinigen op basis van data
Lees meer
VEBEGO Kantoor Schoonmaken 5

Kantoor schoonmaken op basis van data

Datagedreven schoonmaak helpt ons om de gebruikersbeleving in jouw kantoorpand te verbeteren. Via sensoring en big data kunnen we beslissingen nemen over ruimtegebruik op de lange termijn. We monitoren ook het huidige gebruik van je pand en stemmen onze dienstverlening daar direct op af en profiteer van maximale efficiëntie. Samen zetten we de volgende stap in slimme en doelgerichte kantoorschoonmaak.

Naar datagedreven schoonmaak
VEBEGO Kantoor Schoonmaken 6

Vebego: een schoonmaakbedrijf met een doel

Wij zijn Vebego. Wij zijn geen gewoon schoonmaakbedrijf voor kantoren. Ons doel is om schoonmaak zichtbaar te maken. Om jouw great results te leveren. En onze schoonmaakcollega’s betekenisvol werk te bieden. We stellen voortdurend hogere eisen aan hygiëne en een optimale schoonbeleving op jouw kantoor of je hele bedrijfspand. Zodat jij profiteert van de eersteklas bedrijfschoonmaak.

Naar bedrijfsschoonmaak

Samenwerken? Neem contact op!

Heb je vragen? Of wil je meer weten over onze kantoorschoonmaak? Kom in contact! Laat je gegevens achter. Eén van onze specialisten adviseert je graag over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op
Contact

Veelgestelde vragen over kantoorschoonmaak

Wat kost een schoonmaak voor het kantoor?

Wat een schoonmaak voor het kantoor kost, varieert. Er zijn namelijk verschillende factoren die de prijs bepalen. Zoals jouw situatie, wensen en het soort schoonmaakbedrijf dat jouw kantoorpand gaat schoonmaken. Er is dus geen één antwoord op deze vraag te geven. Wil je weten wat de specifieke kosten zijn om jouw kantoorpand(en) schoon te laten maken? Onze specialisten staan je graag te woord.

Hoe vaak moet je schoonmaken op kantoor?

Hoe vaak je moet schoonmaken op kantoor, hangt af van de situatie. Bijvoorbeeld de grootte van het kantoor, het aantal werknemers, het type bedrijf en de specifieke wensen. Een groter kantoor heeft vaker een schoonmaakbeurt nodig dan een kantoor met enkele medewerkers. Voor gedetailleerde informatie, kun je het best contact opnemen. Onze specialisten denken graag met je mee.