Data gedreven schoonmaak

Weten dat je de juiste dingen doet, draagt altijd bij aan een optimale prestatie. Daarom gebruikt Vebego Cleaning Services data uit gebouwen om het optimale schoonmaakprogramma mee samen te stellen. Dat noemen we data gedreven schoonmaak, ofwel Smart Hygiene. Zo maken we great work efficiënter. En schoonmaakwerk nog betekenisvoller. Onze medewerkers weten dat ze altijd het verschil maken, omdat ze alleen op die plaatsen komen waar ze echt nodig zijn. Data als hulpmiddel bij mensenwerk. We geloven er heilig in.

Terug naar hygiëne en schoonbeleving
Smarthygine 1

Smart Hygiene: van implementatie tot impact

Stel je voor dat het gebouw waar jij werkt gezond, gastvrij, flexibel in gebruik en bovendien duurzaam is. Waar ruimtes en sanitair altijd fris en schoon zijn. Waar leveranciers hun diensten op elkaar afstemmen. Waar facilitair management de slimme spil is in een smart building, een gebouw dat iets doet met de mensen die er verblijven. Toekomstmuziek? Zeker niet. De basis van Smart Hygiene ligt in sensoring. Sensoren die het gebruik van jouw gebouw in kaart brengen: waar en wanneer is het druk of juist rustiger? Op het oog eenvoudige data. Maar deze gegevens openen een wereld aan mogelijkheden voor slimme keuzes binnen facilitair management, met schoonmaakmedewerkers die precies weten waar en wanneer ze het verschil maken. 

De schoonmaak van morgen begin je vandaag. Eenvoudig en inzichtelijk, met Vebego Cleaning Services. Smart Hygiene: van implementatie tot impact. 

De kracht van data gedreven schoonmaak

Het grote verschil tussen data gedreven schoonmaak en ‘traditioneel schoonmaken’ is dat je niet langer elke dag alles schoonmaakt, maar bewust iedere keer het juiste schoonmaakt. Data vormt daarbij de basis. Deze gegevens bieden ons inzicht in welke ruimtes intensief zijn gebruikt. Met Smart Hygiene lopen onze medewerkers altijd automatisch de goede kant op, namelijk daarheen waar ze nodig zijn. Zo houden we jouw werkomgeving fris en gezond.

De voordelen

  • richt schoonmaak zo efficient mogelijk in
  • houdt tijd over voor andere taken en maak werk betekenisvoller
  • verhoogt de klant- en medewerkerstevredenheid op jouw locatie
  • stemt inkoop en leveringen af op jouw daadwerkelijke verbruik
  • integreert alle facilitaire informatie in een open ICT-platform
Aanpak Vebego Cleaning Services

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over data gedreven schoonmaak.

Neem contact op
Andere services
Contact