Ongediertebestrijding

Van kleine knaagdieren tot vervelende insectenplagen: ongedierte hoort niet thuis in jouw pand. Met diervriendelijke ongediertebestrijding zorgt onze specialistische partner dat ze uit de buurt blijven. Dat doen we uiteraard volgens de geldende wet- en regelgeving, maar ook zo duurzaam mogelijk en milieu verantwoord. Met als uitgangspunt: voorkomen is beter dan genezen. 

PLACEHOLDER

Specialistisch werk

Ongediertebestrijding is specialistisch werk. Daarom werkt Vebego Cleaning Services samen met professionele ongediertebestrijders die in alle gevallen weten wat ze moeten doen. Samen maken we een gebouwenscan met risico’s voor ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan de pantry’s met koffie en suiker. Een toetsing of dit voldoende geborgd is in het onderhoudsprogramma van jouw koffieleverancier, kan veel ellende voorkomen.

Onze schoonmakers hebben vooral een signaleringsfunctie. Wanneer zij een melding van ongedierte in of rondom jouw pand maken, schakelen wij de ongediertebestrijder in om het probleem deskundig op te lossen. Dat doen we uiteraard zo snel mogelijk, want plaagdieren kunnen voor veel overlast zorgen.

Milieu- en diervriendelijke bestrijding

Bij ongediertebestrijding is het belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. Een inspectie van de omgeving is de eerste stap. Zo kent een industrieterrein andere overlast dan een bosrijkgebied. Na de inspectie in en rondom jouw gebouw gaan we aan de slag met een effectieve bestrijdingsmethode. Volledig milieu- en diervriendelijk. Vervolgens krijg je ook preventieadvies om te voorkomen dat het ongedierte terugkeert.

Met ongediertebestrijding door Vebego Cleaning Services:

  • houd je ongedierte zo veel mogelijk buiten de deur
  • ga je vervelende overlast door insecten of andere plaagdieren tegen
  • bestrijd je ongedierte op een milieu- en diervriendelijke manier
  • bied je medewerkers een schone, hygiënische werkomgeving
  • word je volledig ontzorgd door Vebego Cleaning Services en onze specialistische partner