Duurzaam

Jij, wij en iedereen. Met zijn allen delen we dezelfde planeet. Vebego Cleaning Services vindt het belangrijk om zuinig te zijn op ons gezamenlijke thuis. Daarom kijken we altijd naar de impact van ons schoonmaakwerk op het milieu. Op de maatschappij en de planeet.

We denken niet alleen na over onze impact op de planeet die we delen, maar ook over de mensen met wie we dat thuis delen. Schoonmaak is mensenwerk. Mensen zijn dus heel erg belangrijk voor ons. Dat betekent ook dat we oog hebben voor mensen die kansen nodig hebben. Of een steuntje in de rug. Onze maatschappelijke rol.

Lees meer over onze Co2 Prestatieladder
Vooruitstrevend 1 (2)
Mens 1

Mens

Schoonmaakwerk is altijd voor mensen en door mensen. Onze collega's maken dagelijks een groot verschil met hun werk. Vanuit verantwoord marktleiderschap, wil Vebego Cleaning Services hetzelfde verschil maken. Met een ‘groene’ dienstverlening die goed is voor iedereen. Dat begint natuurlijk bij onze eigen mensen. Die we werk van betekenis bieden. Waardering, een stem, een podium. Zo maken we ons belangrijke werk zichtbaar en veranderen we de spelregels van de sector. 

Milieu 2

Milieu

We zetten ons actief in voor onze duurzaamheidsambities, maar zeker ook voor die van jou. Inzicht bieden we in een op maat ingericht duurzaamheidsdashboard. Hierin zie je realtime welke acties we ondernemen, wat de impact hiervan is op het milieu en in welke mate ze bijdragen aan jouw doelen. Denk bijvoorbeeld aan CO2-uitstoot en compensatie, waterverbruik en besparing en gebruik van chemicaliën en duurzame alternatieven. Al deze data delen we transparant, zodat we samen kunnen kijken hoe we onze footprint in jouw pand zo klein mogelijk kunnen maken.

Duurzaamheid maatschappij

Maatschappij

Vebego Cleaning Services zet zich op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Met ons werk maken we dagelijks maatschappelijke impact. Maar we doen meer. Wij zijn de sociale innovator in de branche en zetten ons actief in voor diversiteit en inclusie. Onze focus ligt dan ook op de duurzame inzetbaarheid van de mens. We helpen de maatschappij door werkgelegenheid te bieden, voor iedereen die wil werken. En werk is pas echt van betekenis als het zelf ook waarde toevoegt.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over hoe wij zorgen voor inclusie, betekenisvol werk en duurzame schoonmaak.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391