Interne verhuisservice

Met onze interne verhuisservice helpen wij jouw afdeling met het verhuizen van de ene naar de andere verdieping. Alles wat een verhuizer doet, kunnen wij ook. We pakken in en pakken weer uit. We breken af en bouwen weer op. Maar we zorgen ook dat alle werkplekken goed functioneren en schoon opgeleverd worden. En dat doen we op een moment dat het jou past. 

PLACEHOLDER

Slim combineren van diensten 

In combinatie met ons reguliere schoonmaakprogramma en handyman services, is Vebego Cleaning Services de ideale partij voor jouw interne verhuizing. Wij zijn bekend met jouw pand en de mensen die er werken. Bovendien hoef je niet op zoek naar een ander bedrijf. Dat scheelt weer tijd. 

Samen met je gesprekspartner bij Vebego Cleaning Services maak je heldere afspraken. Jij vertelt ons wanneer we terecht kunnen, waar de spullen heen moeten én wanneer je de nieuwe ruimte in gebruik wil nemen. Wij zorgen voor voldoende mensen en stevig verhuismateriaal, zoals dozen en dekens. 

Ergonomisch en verantwoord verhuizen 

Tillen en sjouwen kan iedereen, maar het (de)monteren van bureaus en kasten is vaak wat complexer. Met ons technisch team heb je ook daar geen omkijken meer naar. Medewerkers rusten we uit met klein gereedschap en rollend materiaal. Zoals steekkarretjes om zware objecten te vervoeren. Fysieke belasting willen we namelijk voorkomen. Veiligheid en ergonomie, staat bij onze interne verhuisservice voorop. 

Werk je met Vebego Cleaning Services als verhuispartner, dan kun je erop vertrouwen dat alles goed en tijdig geregeld is. En loopt een deadline uit, bijvoorbeeld door een verbouwing, dan passen we onze planning daarop aan. Bovendien kun je ons ook inzetten voor bouw- en opleveringsschoonmaak. Op ons kun je vertrouwen. 

Met de interne verhuisservice door Vebego Cleaning Services:

  • kun je zeker zijn dat alle werkplekken compleet en netjes opgeleverd worden
  • hoef je zelf niet op zoek te gaan naar geschikte mensen, middelen en materialen
  • word alles in-house voor je geregeld in overleg met jouw contactpersoon bij Vebego Cleaning Services
  • weet je dat het werk op een ergonomische en verantwoorde manier gebeurt
  • laat je de interne verhuizing regelen door een flexibele en betrouwbare partij