Schoonmaak in het wetenschappelijk onderwijs

Onderzoeken, ontwikkelen en een goede reputatie in de wetenschappelijke wereld. Schoonmaak in het wetenschappelijk onderwijs draagt bij aan jouw resultaat. Een positieve reputatie. Vebego Cleaning Services zorgt voor de omgeving waar zowel studenten als je medewerkers zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen.

We innoveren en digitaliseren onderwijsschoonmaak als het iets bijdraagt aan jouw resultaat. Zo maken we van schoonmaak maatwerk. Bij alles wat we doen, denken we aan het milieu, de maatschappij én onze eigen mensen. Dat vinden we vanzelfsprekend. Great work.

Neem contact op
Sector Onderwijs Universiteit

Schoonmaak met data en innovaties

Samenwerking met al je verschillende partners is belangrijk om taken slim te integreren. Maar we werken ook met data. Om meer uit onze tijd te kunnen halen én schoonmakers betekenisvoller werk te kunnen geven. Ook dat vinden we maatschappelijke impact. De data gedreven aanpak van Vebego Cleaning Services geeft ons zicht op het moment waarop we moeten op- of afschalen.

 

Het levert bovendien mogelijkheden op voor taakintegratie. Onze collega kan op zijn route ook prima extra taken oppakken, zonder harder te hoeven rennen. Maar we kunnen ons platform in de toekomst ook gebruiken voor koppelingen met bijvoorbeeld een reserveringssysteem voor studieplekken. Om precies te weten wanneer we ze kunnen schoonmaken. Maatwerk dus.

 

We werken nauw samen met jouw universiteit en ketenpartners, zoals faculteiten. Omdat we weten dat die samenwerking essentieel is voor de kwaliteit en de beleving van schoon, maar ook om maatschappelijke impact te creëren. Door goede afstemming met bijvoorbeeld catering, maken we nog gerichter schoon.

Facilitaire ontzorging

Het wordt steeds belangrijker om samen te werken met andere dienstverleners. Vanuit ketensamenwerking kijken we hoe we meer facilitaire werkzaamheden voor jouw onderwijsinstelling kunnen oppakken.

 

Met great work+, waaronder specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging sanitair, ICT-reiniging en tapijt- en meubelreiniging. Dat voeren we uit in tijden met een lagere schoonmaakfrequentie, in bijvoorbeeld schoolvakanties. Zo bewegen we met je mee.

Vebego Cleaning Services

  • zoekt de samenwerking op met andere ketenpartners
  • innoveert als het positief bijdraagt aan het schoonmaakresultaat
  • richt zich naast schoon, ook op beleving en hospitality
  • integreert taken slim en laat zich leiden door de data
  • is wendbaar en werkt flexibel op basis van jouw behoeftes
  • meet en optimaliseert continu om steeds beter te worden

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak in het wetenschappelijk onderwijs.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391