Schoonmaak in het middelbaar beroepsonderwijs

Ontwikkelen. Daar draait alles om. Ook als het gaat over schoonmaak in het middelbaar beroepsonderwijs. Jij zoekt de ontwikkeling voor studenten, om ze voor te bereiden op hun loopbaan. Wij vinden – samen met jou – ontwikkeling in schoonmaakdienstverlening. Om steeds beter te worden en meer bij te dragen aan jouw resultaat.

Neem contact op
Sector Onderwijs MBO

Maatwerk als standaard

We onderzoeken je behoeften op de momenten die tellen en leveren we je maatwerk als standaard. Maatwerk over bijvoorbeeld zwerfafval, nudging om vervuilend gedrag aan te passen en onderwijsparticipatie in de vorm van projecten of stages. Vebego Cleaning Services communiceert open en werkt graag samen met ketenpartners. Ook weer met ontwikkeling als doel. Bij alles wat we doen, denken we bovendien aan het milieu, de maatschappij én onze eigen mensen.

Facilitaire ontzorging

Het wordt steeds belangrijker om samen te werken met andere dienstverleners. Vanuit ketensamenwerking kijken we hoe we meer facilitaire werkzaamheden voor jouw onderwijsinstelling kunnen oppakken. Met great work+, waaronder specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging sanitair, ICT-reiniging en tapijt- en meubelreiniging. Dat voeren we uit in tijden met een lagere schoonmaakfrequentie, in bijvoorbeeld schoolvakanties. Zo bewegen we met je mee.

Vebego Cleaning Services

  • ontwikkelt zich continu en wil steeds verbeteren
  • werkt samen met ketenpartners voor optimaal resultaat
  • denkt mee over onderwijsparticipatie en duurzaamheid
  • gebruikt data en tools voor slimmere manieren van werken
  • maakt impact met oog voor mens, milieu en maatschappij
  • draagt bij aan een positieve reputatie van jouw onderwijslocatie

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak in het middelbaar beroepsonderwijs.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391