Schoonmaak in het voortgezet onderwijs

Schoonmaak in het voortgezet onderwijs speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van leerlingen. Vebego Cleaning Services zorgt dat jij de leeromgeving hebt, waarin je optimaal kunt werken aan die ontwikkeling. We werken samen aan iedere dag beter. Doelgericht en op basis van onderzoek over jouw behoeften en wensen. Zo leveren we maatwerk in schoonmaak. Als standaard.  

Vebego Cleaning Services communiceert open met jou en werkt graag samen met ketenpartners. Ook weer om samen beter te worden. We innoveren en digitaliseren onderwijs schoonmaak als het iets bijdraagt aan jouw resultaat en denken bij alles wat we doen aan het milieu, de maatschappij én onze eigen mensen. 

Neem contact op
Sector Onderwijs Voortgezet

Facilitaire ontzorging

Het wordt steeds belangrijker om samen te werken met andere dienstverleners. Vanuit ketensamenwerking kijken we hoe we meer facilitaire werkzaamheden voor jouw onderwijsinstelling kunnen oppakken.

 

Met great work+, waaronder specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging sanitair, ICT-reiniging en tapijt- en meubelreiniging. Dat voeren we uit in tijden met een lagere schoonmaakfrequentie, in bijvoorbeeld schoolvakanties. Zo bewegen we met je mee.

Positieve reputatie

Ontzorgen doen we ook op de momenten die er echt toe doen. Tijdens ouderavonden, projectweken, open dagen of examens bijvoorbeeld. Dan schalen we op en zorgen we dat je locatie zowel vooraf als na afloop straalt.

 

Maar denk zeker ook aan data gedreven schoonmaak en slimme innovaties, waarmee we structurele problemen, bijvoorbeeld zwerfvuil, tegengaan. Zo leveren we een positieve bijdrage aan jouw reputatie.

Vebego Cleaning Services

  • zorgt voor schoonmaakkwaliteit met oog voor duurzaamheid
  • werkt samen met andere ketenpartners voor optimaal resultaat
  • maakt gebruik van data voor een slimmere manier van werken
  • beweegt mee in de dynamiek van jouw onderwijslocatie
  • ontzorgt met aanvullende facilitaire diensten

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak in het voortgezet onderwijs.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391