Schoonmaak in het hoger beroepsonderwijs

Schoonmaak in het hoger beroepsonderwijs is zorgen voor de ideale omgeving voor jouw medewerkers en studenten. Vebego Cleaning Services is een expert in schoonmaak in het onderwijs.

Toch willen we iedere dag blijven verbeteren. Altijd op basis van onderzoek over jouw behoeften en prioriteiten. Zo maken we van schoonmaak maatwerk. Great work dat ook bijdraagt aan je reputatie. 

Sector Onderwijs HBO

Aandacht voor participatie & duurzaamheid

Vebego Cleaning Services werkt flexibel. We begrijpen de dynamiek die de mix van werkgroepen en hoorcolleges met zich meebrengt. Dat is het maatwerk dat we je leveren. Omdat jouw locatie uniek is. We participeren graag in de ontwikkeling van hbo-studenten, waar dat kan. We laten ze zelfs graag meedenken over hoe we onze dienstverlening kunnen aanscherpen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid.

Facilitaire ontzorging

Het wordt steeds belangrijker om samen te werken met andere dienstverleners. Vanuit ketensamenwerking kijken we hoe we meer facilitaire werkzaamheden voor jouw onderwijsinstelling kunnen oppakken. Met great work+, waaronder specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging sanitair, ICT-reiniging en tapijt- en meubelreiniging. Dat voeren we uit in tijden met een lagere schoonmaakfrequentie, in bijvoorbeeld schoolvakanties. Zo bewegen we met je mee.

Vebego Cleaning Services

  • beweegt mee in de dynamiek van jouw onderwijslocatie
  • participeert in de ontwikkeling van hbo-studenten
  • denkt mee over belangrijke thema's zoals duurzaamheid
  • verbetert schoonmaakdienstverlening op basis van slimme data
  • ontzorgt met aanvullende facilitaire diensten

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over schoonmaak in het hoger beroepsonderwijs.

Contact Hygiëne en schoonbeleving
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391