Mens en groei

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen: schoonmaak is mensenwerk. Als onze mensen goed in hun vel zitten en alles hebben om het beste uit zichzelf te halen, zijn ze ook goed voor jou en jouw medewerkers. Daarom maakt Vebego Cleaning Services zich hard voor great jobs. Banen waarmee mensen zichzelf een goed leven kunnen geven. Kansen om zich te ontwikkelen of gewoon kansen die ze ergens anders misschien niet krijgen.

Great jobs betekent voor Vebego Cleaning Services ook betekenisvolle banen. Schoonmaakwerk waarvan mensen weten dat het belangrijk is. Dat ze waarde toevoegen en weten waarom ze dit werk doen. Dat zorgt voor waardering voor hun eigen werk en dat vinden we de basis. We willen goed werk voor onze mensen. Zodat ze goed werk leveren voor jou.

Mens 1

Duurzame inzetbaarheid

Zonder great jobs bestaat er geen great work. Hoe kun je goed werk leveren als je geen goede banen kunt bieden? Hoe beter je voor je mensen zorgt, hoe groter hun impact op de werkomgeving. Bij Vebego Cleaning Services denken schoonmakers mee over ‘the next step’ in dienstverlening en hebben ze de regie over hun loopbaan.

 

We maken schoonmaakwerk afwisselender en daardoor aantrekkelijker. Bijvoorbeeld door extra taken en aanvullende opleidingen. Zo werken wij aan duurzame inzetbaarheid. De schoonmaker krijgt de gelegenheid om de allround facilitair specialist te worden. Dat is niet alleen fijn voor onze medewerkers: wij kunnen voor jouw organisatie op vrijwel elk facilitair proces van toegevoegde waarde zijn.

 

Het sociale, vitale en financiële welbevinden van onze mensen krijgt primair onze aandacht. Zonder hen, zijn we nergens. Daarom staan zij op de eerste plaats. Ook buiten werktijd. We zijn er, op de momenten die ertoe doen. We bieden hulp in privésituaties, als iemand dat nodig heeft. En we geven ruimte aan ambities, met een breed opleidingsaanbod en volop doorgroeimogelijkheden.

Medewerkers laten groeien

Onze schoomaakmethode ‘kijken-denken-doen’ gaat veel verder dan schoonmaken. We trainen medewerkers op het gebied van onder andere ergonomie, veiligheid en hospitality. Bijvoorbeeld om ze te leren hoe je ingrijpt bij een incident of hoe je zelfverzekerd op een bezoeker afstapt. Zulke kleine dingen maken vaak een groot verschil. Een gast de weg wijzen of te woord staan, boven op ons dagelijkse schoonmaakwerk. Daarin zit de echte groei. 

 

Voor diversiteit en inclusie zetten we ons dagelijks in. Vanuit de overtuiging dat het hebben van een baan mogelijk moet zijn voor iedereen die wil werken. Daarbij geloven we in een inclusieve aanpak en doen we ons best voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met jou.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze hygiëne en schoonbeleving specialisten. Wij vertellen je graag meer over mens en groei & great jobs.

Contact
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391