Mens en groei

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen: schoonmaak is mensenwerk. Als onze mensen goed in hun vel zitten en alles hebben om het beste uit zichzelf te halen, zijn ze ook goed voor jou en jouw medewerkers. Daarom maakt Vebego Cleaning Services zich hard voor betekenisvol werk. Banen waarmee mensen zichzelf een goed leven kunnen geven. Kansen om zich te ontwikkelen of gewoon kansen die ze ergens anders misschien niet krijgen.

Betekenisvol werk is ook weten dat jouw werk belangrijk is. Dat je waarde toevoegt en en weet waarom je dit werk doet. Dit zorgt voor waardering voor je eigen werk en dat vinden we de basis. We willen goed werk voor onze mensen. Zodat ze goed werk leveren voor jou.

Mens 1

Duurzame inzetbaarheid

Hoe beter je voor je mensen zorgt, hoe groter hun impact op de werkomgeving. Onze schoonmakers zijn de experts die we koesteren: ze denken mee over ‘the next step’ in dienstverlening en hebben de regie over hun loopbaan. 

 

We maken schoonmaakwerk afwisselender en daardoor aantrekkelijker. Bijvoorbeeld door extra taken en aanvullende opleidingen. Zo werken wij aan duurzame inzetbaarheid. Elke collega die dat wil, krijgt de gelegenheid om de allround facilitair specialist te worden. Dat is niet alleen fijn voor onze collega's: wij kunnen voor jouw organisatie op vrijwel elk facilitair proces van toegevoegde waarde zijn.

 

Het sociale, vitale en financiële welbevinden van onze mensen krijgt primair onze aandacht. Zonder hen, zijn we nergens. Daarom staan zij op de eerste plaats. Ook buiten werktijd. We zijn er, op de momenten die ertoe doen. We bieden hulp in privésituaties als iemand dat nodig heeft. Van stoppen met roken tot schuldhulpverlening. En we geven ruimte aan ambities, met een breed opleidingsaanbod en volop doorgroeimogelijkheden.

Medewerkers laten groeien

Onze schoomaakmethode ‘kijken-denken-doen’ gaat veel verder dan schoonmaken. We trainen collega's op het gebied van onder andere ergonomie, veiligheid en hospitality. Bijvoorbeeld om ze te leren hoe je ingrijpt bij een incident of hoe je zelfverzekerd op een bezoeker afstapt. Zulke kleine dingen maken vaak een groot verschil. Een gast de weg wijzen of te woord staan, boven op ons dagelijkse schoonmaakwerk. Daarin zit de echte groei. En dat maakt het werk waardevol.

 

Voor diversiteit en inclusie zetten we ons dagelijks in. Vanuit de overtuiging dat het hebben van een baan mogelijk moet zijn voor iedereen die wil werken. Daarbij geloven we in een inclusieve aanpak en bieden we iedereen die dat wil een kans op betekenisvolle werk. Samen met jou.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over onze menselijke aanpak.

Neem contact op
814A9c95a2cf4634eee5d2e52c495bbe8fe4d391