Onderhoud en beheer

Van het vervangen van een kapotte lamp, het repareren van fietsen tot het bijvullen van de kopieer- en koffieautomaten en het lopen van afvalronden. Onderhoud en beheer is in goede handen bij het team van Vebego Participatie. Ideaal voor kantoren, multifunctionele accommodaties (MFAs), een milieustraat, parkeergarage of fietsenstalling.

Terug naar participatie
Participatie Onderhoud En Beheer

Conciërge-, bode- en huismeesterdiensten

Heb je onderhoudswerkzaamheden in of rondom je pand? Ad hoc klussen of structurele taken als de postafhandeling en operationeel gebouwbeheer? Onze huismeesters zijn er voor je. Ze kunnen lampen vervangen, koffieautomaten bijvullen, reprotaken uitvoeren, je postkamer bemannen en tal van andere taken op zich nemen.

Beheer scholen, wooncomplexen of MFA’s

Aanpakkers van Vebego Participatie helpen je ook met het openen en sluiten van locaties, innen van parkeergelden en onderhoudsklussen. Bijvoorbeeld, want we doen nog veel meer.

Refurbishment

In de werkplaats van Vebego Participatie krijgt verouderd of kapot materiaal een tweede kans. Denk aan refurbishment van schoonmaakwerkwagens, maar ook stofzuigers of bureaustoelen. Weggooien is zonde. Onze aanpakkers maken het materiaal schoon, repareren het en voorzien het daar waar nodig van een nieuwe coating of bekleding. Refurbishment zorgt voor meer werk voor aanpakkers. Tegelijkertijd gaat het CO2-uitstoot tegen, hebben we minder afval en gebruiken we minder nieuwe grondstoffen. Ook dat zorgt voor positieve impact.

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze participatie specialisten. Wij vertellen je graag meer over Vebego Participatie & onderhoud en beheer.

Contact
Andere services
Contact