Social Return & SROI Consultancy

De invulling van SROI-beleid bij opdrachtgevers is een vak apart. We kennen de participatiewetgeving en het social return-beleid dat per gemeente verschilt. We werken met uiteenlopende subsidiestromen en de vele ‘toeleveranciers’ van mensen met een arbeidsbeperking. We nemen je zorgen uit handen en helpen je voldoen aan je doelstellingen voor social return. 

Terug naar participatie
Social Return & SROI Consultancy 1

Social Return

Vebego Participatie verzorgt de complete invulling van social return. We nemen de werving, selectie en opleiding van aanpakkers op ons. Maar ook de plaatsing met loonkostensubsidie, (vakinhoudelijke) begeleiding en jobcoaching. We doen alles, tot en met evaluatie en nazorg. Waar we altijd op toezien, is dat social return inzichtelijk, beheersbaar en – vooral – rendabel is.  

PSO 30+

Vebego Participatie is PSO 30+ gecertificeerd. Neem facilitaire diensten bij ons af of besteed je de totale facilitaire dienst aan ons uit. Dan geef je - als opdrachtgever - invulling aan social return en voldoe je aan je wettelijke verplichting. Goed verhaal, ook voor in je jaarverslag!

Onze diensten

  • Van advies op maat over SROI tot volledige ontzorging bij de implementatie
  • Advies over de invulling van SROI (voor bijvoorbeeld aanbestedingen en marktconsultaties)
  • Aanleveren van input voor aanbestedingsteksten over SROI
  • Invulling van jouw SROI-verplichting met eigen medewerkers en begeleiding tijdens de hele contractduur
  • (Vak)inhoudelijke begeleiding en jobcoaching voor aanpakkers

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze participatie specialisten. Wij vertellen je graag meer over Vebego Participatie en social return & SROI Consultancy.

Contact
Andere services
Contact