CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor
Tuv Nederland

Nieuwe certificeringen ISO 9001:2015 en VCA** 2017/6.0

Het ISO 9001- en VCA** certificaat van Vebego Facility Solutions is voor een periode van drie jaar verlengd. Onlangs zijn beide hercertificeringsaudits van TÜV Nederland met goed gevolg doorlopen. Vebego Facility Solutions hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en werkt voortdurend aan het op peil houden van het kwaliteit- en veiligheidssysteem.

ISO 9001 is internationaal de meest gekende kwaliteitsmanagement norm. De nadruk bij dit managementsysteem ligt op procesmanagement, monitoren, continue verbetering, realisatie van doelstellingen en een actieve rol van het management.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en heeft als doel om bedrijven veiliger te laten werken met oog op een gezonde werkomgeving. De twee sterren staan voor het feit dat dit zichtbaar is in de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer én in het organisatiebeleid. Het VCA** 2017/6.0 certificaat geeft ons de bevestiging dat wij op een veilige en betrouwbare manier werken.

Op de foto in de header, van links naar rechts:

John Lijffijt (KAM Coördinator Facility Solutions), Minou Damen – Peeters (Sales Manager Industry TÜV Nederland) en Pepijn Reijnders (Algemeen directeur Facility Solutions)

Meer nieuws

Afbeelding1
Vebego Facility Solutions nieuws

Vebego Facility Solutions gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

30-05-2022
< 1 min.
Vebego Facility Solutions gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit
Toetsenbord
Vebego Facility Solutions nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

10-05-2022
< 1 min.
Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur
Logo Vebego Meets Provada 2022
Vastgoed, Vebego Facility Solutions nieuws

Ontmoet Vebego op de PROVADA

03-05-2022
< 1 min.
Ontmoet Vebego op de PROVADA