CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Onderdeel van Vebego

Vebego Facility Solutions is onderdeel van Familiebedrijf Vebego. Vebego is sinds de oprichting van Hago in 1943 uitgegroeid tot een krachtig collectief. Er werken bijna 40.000 medewerkers in facilitaire dienstverlening en zorg, voor klanten in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Gezonde groei is een voorwaarde voor continuïteit, maar wat ons écht drijft is goed doen; door onze medewerkers te laten ervaren dat hun werk  betekenisvol is. Wij geloven dat we daarmee de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden voor onze klanten en hun medewerkers én voor de maatschappij. En dat maakt ons een bedrijf van betekenis.

Meer over Vebego
Train Station

Vebego in cijfers

Danny Betekenisvol Werk Cta Blok
40000
Medewerkers
10 miljoen
Impact aantal

"Voor Vebego is het creëren van maatschappelijke impact een belangrijk onderdeel van onze strategie en ambitie. Wij hebben onszelf ten doel gesteld om in 2025 dagelijks een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van 10 miljoen mensen."

Vebego's Impact